İçerde yeni bölüm fragmanında işler karışıyor

Güncelleme Tarihi:

İçerde yeni bölüm fragmanında işler karışıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2017 14:43

İçerde dizisinin 27. bölüm fragmanı heyecan yaratan sahneler ile birlikte geldi. Dizinin son bölümünün ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanında Celal hiç beklemediği bir durum ile karşı karşıya kalıyor. Peki İçerde dizisinin yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor?

Haberin Devamı

İçerde 27. bölüm fragmanında acı çekme sırası Celal'e gelmiştir. Son bölümde Kudret'i mezara diri diri gömen Celal, bunun karşılığında ağır bedeller ödeyecektir. İçerde 27. bölüm fragmanında intikam fitilini ateşleyen Kudret, acısı çıkarmak için büyük planlar kuracaktır. İşte, Sarp'ın vurulduğu ve Celal'in acı çektiği İçerde 27. bölüm fragmanı ve önceki bölümlerden detaylar

Haberin Devamı

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kudret, Mert’in Celal için çalıştığını düşünüyordur. Emin olmak zorundadır. Celal ve Mert’e bir oyun hazırlar. Sarp’ı, Celal’in karanlık dünyasından kurtarmak isteyen Füsun artık eli kolu bağlı, olanlara seyirci olmak istemiyordur. Celal’in adamlarıyla mahalleye geldiği gün Füsun kendini kaybeder ve Celal’in üstüne yürür. Kudret ve Celal mahallede karşılaşırlar ve birbirlerine gözdağı verirler. Aralarındaki gerilim mahalledeki insanları tedirgin eder. Celal, Kudret’e karşı büyük bir hamle hazırlığı içindedir.

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“İçerde”nin 25. bölümünde; Sarp ve Celal’in oyunu Kudret’in beklenmedik hareketiyle gerçek olmuştur. Tahsin gerçekten ölmüştür. Kudret’in elindeki video kaydı polisin eline geçtiği an Sarp ve Celal hapse girmekten kurtulamayacaklardır. Mert hastaneye Şevko’nun ifadesini almaya gider ve ondan aldığı bilgiyle Tahsin’i öldüren tetikçilerin peşine düşer. Kudret eskiden kalan bir hesabı kapatmaya gelmiştir. Celal ile mezarlıkta buluşurlar. Geçmişteki ortak acıları onları aynı mezarın başına getirmiştir. İçlerinden biri ölmeden bu düşmanlık bitmeyecektir.

BAKMADAN GEÇME!