İçerde dizisi bu akşam yayınlanan son bölümün ardından 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İçerde dizisi bu akşam yayınlanan son bölümün ardından 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2017 23:04

İçerde dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça soluksuz izlenen dakikalar yaşattı. Aksiyon dolu dakikalarıyla izleyicilerini ekran başına kilitleyen İçerde dizisinin yeni bölümünde heyecan doruktaydı. Dizinin yayınlanan son bölümünde izleyenler adeta hayret verici dakikalar yaşadı. Son bölümde Celal'in Mert'e oynamış olduğu oyunun ardından köşe kapmaca başladı. Mert'in güvenini test eden Celal, genç komiserin testi geçememesi halinde gözden çıkarılacağını dile getirdi. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, İçerde 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İçerde dizisinin bu akşam yayınlanan son bölümünde Mert, ailesini bulmanın tek yolu olduğunu düşündüğü Celal'e silahını doğrulttu. Bu hamle Celal'de şok etkisi yarattı. İçerde'nin son bölümünde Sarp ve Mert'e tuzaklar kurup onların sadakatini test etme kararı alan Celal, bu konuda başarılı bir şekilde ilerlemekteydi. Dizinin ilerleyen dakikalarında izleyenler adeta şoke oldu. Diziye Tuba Ünsal'ın dahil olmasıyla izleyenler oldukça heyecanlandı. Son bölümünde bitmesiyle beraber diziseverler 23. bölüm fragmanını araştırmaya başladılar. Peki, İçerde 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İçerde 23. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Sarp’ın hapse girmesinin ardından Yaşar’ın polisten aldığı paraların bulunması, Sarp’ın hemen aklanması, Celal’in kafasında bazı şüpheler oluşturmuştur. Polise kendisini satıp satmadığından emin olmak istemektedir. Sarp’ı çok tehlikeli bir sınav bekliyordur. Celal, Mert’e gelecekle ilgili büyük planlarından bahseder. Mert’in bilmediği ise Celal'in hedefine ulaştığında ailesini ve gerekirse kendisini gözden çıkartacağıdır. Eylem adım adım Mert’in izini sürmektedir. Bulduğu her yeni ipucu Mert’ten daha fazla şüphelenmesine sebep olur.

Haberin Devamı

Celal'in Mert'e oynamış olduğu oyunun ardından köşe kapmaca başlıyor. Mert'in güvenini test eden Celal, genç komiserin testi geçememesi halinde gözden çıkarılacağını dile getiriyor. Mert ailesini bulmak için gözünü karartıyor ve “Baba” dediği Celal’e silah çekiyor. Öte yandan Celal ise Sarp üzerinden başka bir oyun gerçekleştiriyor.

TUBA ÜNSAL SÜRPRİZİ

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor ve Bensu Soral'ın rol aldığı İçerde'ye Tuba Ünsal dahil oldu. Güzel oyuncu, Instagram hesabından 'Çağatay Ulusoy' etiketi ile 'My partner in crime' (Suç ortağım) notunu düştüğü bir fotoğraf paylaşırken; kadrosunu genişleten İçerde'nin yeni bölüm fragmanlarıyla sürpriz gelişmenin haberi verildi. Tuba Ünsal'ın diziye ne kadar devam edeceği merak konusu.

 

Haberin Devamı

İçerde dizisi bu akşam yayınlanan son bölümün ardından 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!