İçerde dizisi oyuncuları yeni yıl dileklerini dile getirdi

Güncelleme Tarihi:

İçerde dizisi oyuncuları yeni yıl dileklerini dile getirdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2016 13:28

İçerde 16. bölüm fragmanında Sarp ile Melek arasında yaşanan ilişki, artık bambaşka boyutlara taşınıyor. Yusuf müdürün telkinlerine rağmen Melek'ten bir türlü uzaklaşamayan Sarp, ne yapacağını bilememektedir. İçerde 16. bölüm fragmanında Mert'in Coşkun tarafından istenen kozlara nasıl yanıt vereceği ise merak konularından birisi olarak yer alıyor. Diğer taraftan İçerde dizisi oyuncuları, 2017'nin ilk bölümü öncesi tüm izleyicilerin yeni yılını kısa bir video ile kutladı. İşte 16. bölüm fragmanı ve kutlama videosu detayları

Haberin Devamı

İçerde 16. son bölüm fragmanında Mert iki durumun arasında kalmıştır. Tek istediği bir aile sahibi olmak olan Mert,Coşkun tarafından gelen teklif ile ne yapacağını şaşırmıştır. Tek isteği ailesini bulmak olan Mert'e Celal konusunda bir açık vermesini söyleyen Coşkun, bunun karşılığında ailesini bulma şansını yakalayacak. İçerde 16. bölüm fragmanında bu durumun konu edilmesi beklenirken, Sarp'ın Melek'le tehlikeli yakınlaşması ortalığı karıştıracaktır. Peki İçerde 16. bölüm fragmanında Celal, Mert tarafından satışa getirilecek midir?

Coşkun'un ailesi karşılığında Celal'in bir kozunu talep etmesi, Mert'i ikileme itiyor. Ne yapacağını bilemeyen genç adam, görüntüleri silme veya Coşkun'a servis etme konusunda kararsız kalıyor. Diğer taraftan Melek ile Sarp ise giderek yakınlaşıyor. Sarp, Yusuf müdürün Melek'ten uzak dur uyarıları konusuna ağırlık verse de, kalbine yenik düştüğünün farkına varmaktadır. İşte yeni bölümde yaşanacaklar konusunda küçük detaylar

Haberin Devamı

İçerde dizisi oyuncuları 2017 öncesi takipçilerinin yeni yılını kısa bir video ile tebrik etti. 

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği İçerde’nin başrollerinde; Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu, Bensu Soral, Damla Colbay, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor.

“İçerde”nin 15. bölümünde; Sarp’ın “Umut Patron” hamlesi hezimete uğrar. Ortalık bir anda toz duman olmuştur. Hem Yusuf Müdür'ü hastaneye yetiştirmek hem de olay yerindeki delillerin bir şekilde ortadan kaldırılması gerekiyordur. Sarp olanlardan kendisini suçlu hisseder. Yusuf Müdür'ün vurulduğu Organize Şube'de duyulunca tüm ekip hastaneye gider. Mert, Yusuf Müdür'ün hastaneye yaralı olarak nasıl geldiğini ve tüm olanları merak ediyordur. Hastanenin kamera kayıtlarını almak ister ama hastane polisi buna yetkisi olmadığını bahane ederek görüntüleri vermez. Durumdan şüphelenen Mert bu duruma bir anlam veremez. Davut ve Minik, Alyanak’ı Sarı Hüsnü’nün mahallesinden kaldırırlar. Alyanak bu sefer yolun sonuna geldiğini düşünür. Celal, Melek’in Füsun’la görüştüğünü öğrenir ve çıldırır. Celal pişman olacağı bir hamle yapar.

Haberin Devamı

14. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

İçerde”nin 14. bölümünde; Celal, Melek’in öz kızı olduğunu bilen tek kişinin patron denen adam olduğunu ve patronun da Coşkun’la bağlantısı olduğunu düşünüyordur. Mert, Celal’e Yusuf Müdür'ün istifa ettiğini söyler. Celal sebebini merak eder, Mert’e gelişmelerden haberdar olmak istediğini söyler. İstifa dilekçesini veren Yusuf, gizli polis Sarp’ın dosyasını Mert’e devretmek üzeredir. Celal ve adamları patronun izini sürmeye devam ediyorlardır. Füsun, Melek’e yaptıklarından dolayı teşekkür etmek için evine yemeğe davet eder. Sarp’ın patron Umut planı zannettiği kadar kolay sonuca ulaşamayacaktır. Bu tehlikeli oyunun bir bedeli olacaktır.

BAKMADAN GEÇME!