İçerde dizisinin son bölümünün ardından 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İçerde dizisinin son bölümünün ardından 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2016 23:03

İçerde dizisi bu akşam ekranlara gelen son bölümüyle izleyenlerin yine yüreklerini hoplattı. Ekranların izleyiciler tarafından büyük beğenisini kazanan dizisi İçerde son bölümüyle yine esti gürledi. Dizinin son bölümünde yaşanan ilginç ve sürükleyici gelişmeler izleyenleri hayrete düşürdü. Son bölümde Yusuf’un Necip Uyanık kılığına girdiğini anlayan Sarp, müdürle yollarını ayırır. Sarp bundan sonra tek başına hareket etmeye kararlıdır. Son bölümün ardından izleyiciler 13. bölüm fragmanı için arama yaptılar. Peki, sevilen dizi İçerde'nin 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İçerde yayınlanan son bölümüyle bu akşam takipçilerine bomba gibi bir bölüm izletti. Show TV ekranlarının en çok sevilen dizileri arasında yer alan İçerde, 12. son bölümüyle izleyicilerle buluştu. Sarp'ın Yusuf müdür tarafından kandırılması sonrasında bazı kararların ayyuka çıkması, yeni bir yol haritası çizilmesine neden oldu Mert'in Coşkun'un peşinden ayrılmadığı son bölümde olaylar iyice alevlendi. Diziseverler son bölümün ardından hemen yeni bölüm fragmanı için arama yaptılar. Peki, İçerde dizisinin 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Yusuf’un Necip Uyanık kılığına girdiğini anlayan Sarp, müdürle yollarını ayırır. Bundan sonra tek başına hareket etmeye kararlıdır. Yusuf Müdür ise yaptığına çoktan pişman olmuştur ve kendisini Sarp’a affettirmek istiyordur. Mert, Yüzüklü Adam Coşkun’la yüzleşip geçmişin hesabını sormaya kararlıdır. Ailesini bulma umuduyla Eylem’le birlikte Coşkun’un peşine düşer. Mert, Coşkun’un peşindeyken Eylem’e kurulan tuzağın farkında değildir. Haber yüzünden Eylem’in başı derde girer. Celal’in yeni sevkiyatını öğrenen Sarp, bu bilgiyi Yusuf Müdür’le paylaşmak konusunda kararsızdır. Duyguları ve mantığı arasında kalır...

Haberin Devamı

11. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

“İçerde”nin 11. bölümünde; Alyanak, Celal’in adamlarına görünmeden kaçmayı başarır. Şimdi hayatta kalabilmek için plan yapmak zorundadır. Yusuf ve ekibi Köstenceli’nin öldürüldüğünü öğrenirler fakat Celal aleyhine herhangi bir ipucu bulamamışlardır. Artık hem Yusuf ve ekibi, görgü tanığı olarak hem de Celal’in adamları hain olarak Alyanak’ın peşindedir. Yüzüklü adam Coşkun tekrar ortaya çıkar. Eylem üzerinden Celal’e tuzak hazırlığı içindedir. Eylem durumu Mert’e anlatır. Mert bir yandan Füsun için Umut’u ararken diğer yandan Coşkun'un hayatta olduğunu öğrenir. Yusuf, Necip Uyanık kılığında Sarp ile tekrar iletişime geçer. Birbirinden haberdar olmayan iki kardeşin yolu hiç ummadıkları bir yerde kesişir.

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU

İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy)  ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.  

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiğ İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor. 

BAKMADAN GEÇME!