"İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı" kapılarını açtı

Güncelleme Tarihi:

İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı kapılarını açtı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2016 23:29

"İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı" kapılarını açtı

Haberin Devamı

İSTANBUL, (DHA) -BU yıl 5'incisi düzenlenen "İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı" kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Türkiye'nin en büyük ve en trend aile etkinliği olmayı başaran "İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı" Harbiye'deki İstanbul Kongre Merkezi'nde bugün başladı. 3 gün sürecek fuar 18 Aralık pazar günü sona erecek. Anneler ve anne adayları için bu fuarda her türlü bilgilendirme yapılıyor. Birbirinden renkli ve unutulmaz onlarca etkinliğin de yer aldığı fuarda, bu yıl etkinlik organizatörlüğünü Okyanus Kolejleri üstleniyor.

Aileler, 3 gün boyunca fuar alanında düzenlenen ödüllü yarışmalara çocuklarıyla birlikte katılabilecek, atölye alanında sanat eserleri yaratabilecekler. Etkinlik alanlarında spor, sanat, müzik, bilim, drama, akıl oyunları ve İngilizce gibi çeşitli aktivite yapılıyor. "İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı"nda ayrıca, kafasındaki birçok soruya cevap arayan aileler için de uzmanlarla söyleşiler düzenleniyor. Çocuk gelişimi alanında en yeni, en gelişmiş testler özel test odalarında gerçekleştirilip, ailelerin bilgilenmesi sağlanıyor.

SOSYAL MEDYADA HEDİYE KAZANMA FIRSATI

Fuarda sosyal sorumluluk projesi adı altında öğrencilerin çizmiş olduğu resimler de sergilendi. 'Sevgi bir okyanustur, canlıları korur' sloganıyla Okyanus Kolejleri'nin orta okul öğrencileri hayvanların yaşam alanlarına dikkat çektiler. Yaptıkları resimlerin kartpostalları da basıldı. Sosyal medya üzerinden #CanlılarıSeviyorum hashtagi ile paylaşım yapanların ise sürpriz hediyeler kazanacağı duyuruldu.

SPONSORLAR ÖZENLE HAZIRLANDI

İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı için bu yıl sponsorlar daha özenle hazırlandı. Co-Sponsorlar Prima ve Aptamil, basın sponsoru: Posta Gazetesi, tanıtım sponsorları: Radyo Viva, dijibox.com, kanal 360 ve Kanal 24, Online alışveriş sponsoru: ebebek, etkinlik organizatörü: Okyanus Kolejleri, düzenleyen ise Boyut Fuarcılık.

(FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!