İbrahimovic, Gattuso'yu çöp kovasına sokmuş!

Güncelleme Tarihi:

İbrahimovic, Gattusoyu çöp kovasına sokmuş
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2016 14:38

Paris Saint Germainli Thiago Silva, Milan'da oynadığı dönemde Zlatan İbrahimovic'in Gennaro Gattuso'dan aldığı intikamı anlattı...

Haberin Devamı

Paris Saint Germain'in Brezilyalı futbolcusu Thiago Silva, Milan'da forma giydiği döneme ait eğlenceli bir anıyı paylaştı.

Thiago Silva, Zlatan Ibrahimovic ve Gennaro Gattuso 2011 yılında Milan'da birlikte mücadele ediyordu. Bu üçlü, Milan'da o yıl lig şampiyonluğu yaşadı. Gattuso ile Ibrahimovic arasındaki bir anıyı anlatan Silva, "Gattuso, bir gün antrenman boyunca Ibrahimovic ile alay etti. Tüm gün onu kızdıracak şeyler yaptı. Zlatan, hiç sesini çıkarmadı ama intikamı acı oldu. Antrenmandan sonra soyunma odasına gidince Zlatan, Gattuso'yu kucaklayıp çöp tenekesinin içine attı. O anı asla unutmayacağım. Gattuso'nun yüzünün aldığı hale bir hafta boyunca gülmüştüm" diye konuştu.

Thiago Silva şu anda İsveçli yıldız ile Paris Saint Germain'de birlikte forma giyiyor. 2013 yılında profesyonel futbolculuk kariyerini noktalayan Gattuso ise şu an İtalya üçüncü ligi takımlarından Pisa'yı çalıştırıyor. (NTV Spor)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!