İbrahim'den Getafe'ye 4 yıllık imza

Güncelleme Tarihi:

İbrahimden Getafeye 4 yıllık imza
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2008 12:56

Beşiktaş Kulübü ile sözleşmesinin bitmesinin ardından İspanya'nın Getafe Kulübü ile anlaşan İbrahim Kaş, İspanya'ya gitti.

Haberin Devamı

İbrahim Kaş'ın menajeri Ahmet Bulut, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, İbrahim Kaş'ın İspanya'da sağlık kontrolünden geçeceğini belirterek, “İbrahim daha önce Getafe Kulübü ile 4 yıllık bir mukaveleye imza attı. İnşallah İbrahim ve Türkiye için hayırlı olur” dedi.

Bulut, Kaş'ın bonservis bedeli ile ilgili bir soru üzerine, “Bonservis bedeli yok, sözleşme bedeli var” diye konuştu.

İBRAHİM KAŞ: “EN İYİ YERE GELECEĞİME İNANIYORUM”

İbrahim Kaş da yaptığı açıklamada, İspanya'da futbol hayatına devam edeceğini hatırlatarak, şöyle dedi: “Tabii ki bu benim için büyük onur. Orada Beşiktaş ve Türkiye'yi temsil edeceğim. Tabii içimde burukluk var. Uzun yıllar Beşiktaş'a hizmet etmek istedim ama olmadı. Gelişmeler bu yönde oldu. Beni İspanya'da zor günler bekliyor ama onların üstesinden geleceğime inanıyorum. Bana emekleri geçen Beşiktaş altyapısındaki tüm hocalarıma, benim için çok şey yapan Ertuğrul Sağlam hocama çok teşekkür ederim. Ertuğrul hocam, Tigana'dan sonra bana sürekli şans verdi. Ben de bu şansı iyi değerlendirdim. Onun yüzünü kara çıkarmadığıma inanıyorum.”

Haberin Devamı

İbrahim Kaş, İspanya'da kendisini bekleyen günler ve İspanya futboluyla ilgili bir korkusunun olup olmadığının sorulması üzerine de “14 yaşından beri gurbette, ailemden uzaktayım. Orada da elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. En iyi yere geleceğime inanıyorum” dedi.

İspanya'da neden Getafe Kulübü'nü tercih ettiğinin sorulması üzerine de Kaş, Getafe'nin şartlarının kendisine uygun geldiğini ifade ederek, ailesi ve geleceği için bu kulübü tercih ettiğini söyledi.

“Beşiktaş ile anlaşamadığın için mi İspanya'yı tercih ettin” şeklindeki bir başka soru üzerine de İbrahim Kaş, “Tabii ki uzun yıllar Beşiktaş'tan ayrılmak istemezdim. İki kulüp arasındaki teklif farkları benim Getafe'yi tercih etmeme neden oldu. Getafe'de oynadıktan sonra büyük kulüplere gitmek istiyorum” yanıtını verdi.

İbrahim Kaş ve menajeri Ahmet Bulut daha sonra Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağıyla Madrid'e gitti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!