İbrahim Üzülmez'den ayrılık açıklaması!

Güncelleme Tarihi:

İbrahim Üzülmezden ayrılık açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2016 18:33

Gençlerbirliği teknik direktörü İbrahim Üzülmez, Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından takımdaki geleceği hakkında konuştu.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kalan Gençlerbirliği'nin teknik direktörü İbrahim Üzülmez, rakipleri karşısında buldukları gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini söyledi.

Üzülmez, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, iki takım için de mücadele açısından iyi bir maç olduğunu anlatarak, "İki takım adına da çok pozisyon çıkmadı. Rakibimiz ligin dişli takımlarından birisi. Önemli oyunculara sahip. Onlara fırsat vermedik. Bugün iyi de değildik, kötü de değildik. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirsek sahadan 3 puanla ayrılabilirdik." dedi. 
Mücadelelerinden dolayı oyuncularını tebrik eden Üzülmez, "Biz önemli işler başardık. Alt sıralardaki takımlara bakarsanız, önemli işler gerçekleştirdik. Çalıştık ve bu güzel takımı ortaya çıkardık." diye konuştu.

Hafta içi basında kendisi hakkında çıkan haberlerin sorulması üzerine Üzülmez, şu yanıtı verdi:

"Gençlerbirliği biz gelmeden önce neredeydi, şimdi nerede? Bu olumsuz haberleri yapanlar iyi niyetli değil. Art niyetli insanların asılsız haberlerine inanmayın. Başkanla konuştuk. Ufak tefek sıkıntılar var. Ben istikrardan yanayım. Önümüzdeki dönemde de devam etmek istiyorum. Salı günü başkanla görüşeceğim. Takviyeler lazım. Şu anda bu başarının üzerine gelecek hoca, takımı şampiyon mu yapacak? Ben başarısız olsam çıkar söylerim." 

BAKMADAN GEÇME!