İbrahim Tatlıses'in 4 aylık yeğenine domuz gribi teşhisi!

Güncelleme Tarihi:

İbrahim Tatlısesin 4 aylık yeğenine domuz gribi teşhisi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2016 18:58

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in memleketi Şanlıurfa'da yaşayan bir akrabasının domuz gribi hastalığına yakalandığı ortaya çıktı. Gündeme bomba gibi düşen bu haberin ardından sosyal medyada bir anda 'İbrahim Tatlıses domuz gribi mi?' soruları gelmeye başladı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in akrabasına domuz gribi teşhisi koyulmasından sonra hayranları acaba 'İbrahim Tatlıses domuz gribi mi?' oldu diye araştırmaya başladılar. Ancak domuz gribi teşhisi konulan kişi İbrahim Tatlıses değil Şanlıurfa'da yaşayan akrabası Mehmet Enver Tatlı'nın henüz 4 aylık bebeği Celile Tatlı olduğu ortaya çıktı.

Tatlıses'in Şanlıurfa'da yaşayan akrabasının 4 aylık bebeğine götürüldüğü hastanede H1N1 virüsü (domuz gribi) tanısı konuldu. İsmi Celile Tatlı olan bebek şu an yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyor.

CELİLE'NİN VÜCUDUNDA DOMUZ GRİBİ VİRÜSÜ TESPİT EDİLDİ

Henüz 4 aylık olan Celile bebek, geçtiğimiz 15 Ocak günü rahatsızlanarak ailesi tarafından Şanlıurfa'daki Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorların muayene ettiği ve bazı tetkikler gerçekleştirdiği Celile bebeğin vücudunda H1N1 virüsüne rastlandı. Bu gelişme üzerine doktorlar Celile bebeği yoğun bakıma aldı.

Haberin Devamı

İbrahim Tatlısesin 4 aylık yeğenine domuz gribi teşhisi

CELİLE BEBEĞİN BABASINDAN MÜTHİŞ İDDİA

Celile bebeğin babası Mehmet Enver Tatlı, çocuğunun hastanede başka çocuklar ile birlikte aynı yatakta yatırıldığını ve bu nedenle domuz gribi virüsü kaptığını iddia ederek Celile'nin başka bir hastaneye sevk edilmesini istedi. Ancak bebek, başka hastanelerde yer olmadığı için aynı hastanede yoğun bakım ünitesine yatırıldı.

İddialar karşısında açıklama yapan hastane yetkilileri Celile bebeğin vücudundaki H1N1 virüsünün hastaneye ilk getirildiği sırada yapılan tetkiklerde tespit edildiğini ve hemen ardından tedavinin başladığını belirttiler. Celile bebek şu an Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi yoğun bakım ünitesinde karantina altında tutuluyor.

BAKMADAN GEÇME!