İbrahim Tatlıses'i yıkan üzüntü

Güncelleme Tarihi:

İbrahim Tatlısesi yıkan üzüntü
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 20:24

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden ünlü sanatçı Sezen Aksu’nun annesi Şehriban Yıldırım(91)’ın cenaze törenine katılan İbrahim Tatlıses, ayakta durmakta zorlandı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Yaşlılığa bağlı olarak yaşadığı sağlık sorunlarına daha fazla dayanamayan ve geçtimiz gün hayatını kaybeden ünlü sanatçı Sezen Aksu’nun annesi Şehriban Yıldırım(91)’ın cenaze töreni dün, düzenlendi.

Aksu’yu yalnız bırakmayarak başta İbrahim Tatlıses ve Bülent Ersoy olmak üzere tüm sanatçı dostlarının katıldığı törende İbrahim Tatlıses’in bitkin olduğu gözlerden kaçmadı.

İbrahim Tatlısesi yıkan üzüntü

Tatlıses, ayakta durmakta zorlanınca ünlü sanatçıya taziyesini iletip kendisi için getirilen sandalyeye oturdu. Tatlıses’in bu bitkin hali sevenlerini çok üzdü.

Tatlıses, uğradığı silahlı saldırı sonrası sağlık sorunları nedeniyle müziğe ara vermek durumunda kalmıştı.

Haberin Devamı

Sezen Aksu’yu Yalnız Bırakmadı!

Uğradığı silahlı saldırı sonucunda uzun süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle müziğe ve televizyon ekranlarına ara veren Tatlıses, Sezen Aksu’yu bu acılı gününde yalnız bırakmadı.

Bir ara Sezen Aksu'nun kendisine sarılarak hüngür hüngür ağlaması karşısında bir hayli duygulandığı gözlenen Tatlıses ayakta durmakta zorlandı.

BAKMADAN GEÇME!