İbradı'da el ele gönül gönüle iftarlar

Güncelleme Tarihi:

İbradıda el ele gönül gönüle iftarlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2018 09:51

İbradı'da el ele gönül gönüle iftarlar

Haberin Devamı

 

Bülent ÜLKER/İBRADI, (DHA) - İBRADI Belediyesi'nin Ramazan ayı boyunca düzenlediği 'El ele gönül gönüle iftarlar' başladı.
İbradı Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ilçeye bağlı tüm mahallelerde sırayla iftar yemeği vermeye başladı. Son 4 yıldır düzenli olarak her mahallede gerçekleştirilen 'El ele gönül gönüle iftarlar' bu yıl da Ramazan süresince devam edecek. İftar yemeklerine vatandaşın yoğun katılımı dikkati çekerken, Ramazan boyunca toplam 5 bin kişiyle iftar sofrasında buluşulacak.
Ramazanın ilk iftarı Ormana'da 800 kişinin katılımıyla gerçekleştiren İbradı Belediyesi iftar sofralarını Ürünlü, Çukurviran, Düzlen, Maşat, Üzümdere ve Başlar mahallerinin yanı sıra ilçe merkezinde de önümüzdeki günlerde kuracak.
Misafirleri kapıda karşılayarak, yemek servislerini yapan İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükuru, yüzlerce İbradılıyı aynı sofrada buluşturmanın hazzını yaşadıklarını vurguladı. Başkan Küçükkuru, "Mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarında Ramazan ayının manevi atmosferinde birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Bu sofralar halkımızın birlik ve bütünlüğünü ifade etmesi bakımından büyük önem arz etmektedir" dedi.
İftar sonrasında vatandaşla yapılan sohbetlerde mahallelilerin sorunlarını dinleme fırsatı bulduklarını da kaydeden Başkan Küçükkuru, "İftar sonrası vatandaşımızla sohbet ederek mahallerin sorunlarını ve çözümlerini müzakere etme fırsatı buluyoruz. Ramazan ayında düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz 'El ele gönül gönüle iftarlar' önümüzdeki yıllarda da gelenekselleşerek devam edecek" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!