İbradı bayrama hazır

Güncelleme Tarihi:

İbradı bayrama hazır
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2017 11:57

İbradı bayrama hazır

Haberin Devamı

 

Bülent ÜLKER/İBRADI,(DHA) - İBRADI'da vatandaşların Ramazan Bayramını huzurlu bir şekilde geçirmeleri için tüm tedbirler alındı.

İbradı Belediyesi Ramazan Bayramı öncesi ilçe merkezi ve mahallelerde temizlik, onarım, bakım, boya çalışması yaptı. Bayram boyunca belediye hizmetlerinin aksamaması için birimlerde nöbetçi görevliler bulunacak.

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, bayram dolayısıyla ilçe nüfusunun ikiye katlanacağını söyledi. Bundan dolayı sıkıntı yaşanmaması için ihtiyaçları doğrultusunda tüm önlemlerin alındığına dikkati çeken Başkan Küçükkuru, "Vatandaşlarımızın bayramı sevdikleriyle birlikte huzurlu geçirebilmeleri için tüm önlemleri aldık. Birimlerimizdeki nöbetçi görevlilerimiz halkımızın ihtiyaçlarını anında cevap verebilecek şekilde düzenlendi. Bayram boyunca belediyemizin hizmetlerinde aksama olmayacak. İbradı Belediyesi ekmek fırını ise tam kapasite üretimle bayram boyunca halkımızın ekmek ihtiyacını karşılayacak" dedi.

Başkan Küçükkuru tüm vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutlayarak bayramın herkese mutluluk ve huzur getirmesini temenni etti. Bayram dolayısıyla İlçe emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de ilçede denetimlerini artırdı. Olası elektrik arızaları için bakım onarım ekipleri hazır bulundurulacak. Koruyucu hekimlik hizmetlerinin de artırıldığı ilçede, ambulans ve itfaiye 24 saat hizmete hizmet verecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!