İbra İtalya'ya dönmez

Güncelleme Tarihi:

İbra İtalyaya dönmez
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2010 16:46

Futbolda 2010-2011 sezonuna başlamasına kısa bir süre kala Avrupa futbolunda boy gösteren önemli futbolcuların adı transfer söylentilerine karışmaya devam ediyor.

İspanya'nın Barcelona takımında forma giyen İsveçli golcü Zlatan İbrahimovic'in eski takımı FC Inter'in ezeli rakibi AC Milan'a transfer olacağına yönelik dedikodulara son noktayı yıldız futbolcunun menajeri Mino Raiola koydu.

Raiola, “Radio Radio”ya yaptığı açıklamada, golcü futbolcunun Barcelona'da kalacağını belirterek, “İbrahimovic'in gelecek sezon İtalya Serie A'da oynayacağına yönelik bir olasılık yok. İbra, Barcelona'dan ayrılmıyor, buna rağmen bu tür söylentiler nereden çıkıyor anlamıyorum. O, Barcelona'yı, Barcelona da onu bırakmak istemiyor” dedi.

İsviçreli milli futbolcu Valon Behrami'nin de AS Roma'da oynamak istediği belirtildi. 25 yaşındaki kanat oyuncusunun menajerinin birkaç gün önce sarı-kırmızılı kulübün yetkilileriyle biraraya geldiği ifade edildi.

Behrami'nin İngiltere deneyiminin istediği gibi gitmediği ve oyuncunun İtalya'ya dönmeye sıcak baktığı kaydedildi. Behrami'nin karekteriyle AS Roma'ya uygun yapıda bir oyuncu olduğu, şu anda formasını giydiği Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın, kanat oyuncusu için 6 milyon avro istediği öne sürüldü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!