İbo’nun yeni gözdesi

İbrahim Tatlıses, bayramın birinci günü Uludağ Yazıcı Otel’de, üçüncü günü ise Antalya Titanic Otel’de sahneye çıktı.

Her iki konserde de ünlü türkücüden önce sahne alan oryantal Didem’in dans şovu tatilcilere keyifli anlar yaşattı. Tatlıses’in figürlerini çok beğendiğini belirttiği Didem, şu sıralar dansı en çok beğenilen oryantallerden biri.

İşte yeni sevgilisi

İclal Aydın’dan boşanan yönetmen Kemal Başbuğ, bayram tatilini yeni kız arkadaşıyla Paris’te geçirdi. Başbuğ ve sevgilisi, Paris’ten ve Free Shop’tan yaptıkları yüklü alışveriş nedeniyle, havaalanından çıkarken bir hayli zorlandı.

Tuğba değil ben aşeriyorum

Mehmet Ali-Tuğba Erbil, Seda Sayan ve sevgilisi Nihat Doğan, Kurban Bayramı tatilini hep birlikte Monte Carlo’da geçirdi. Grup, tatilden önceki akşam döndü. Hamile olan eşinin Monte Carlo’da aşerdiği ve canının sucuk istediği haberleri ile ilgili Erbil, "Tuğba değil, ben aşeriyorum. Bu günlerde ne bulsam yiyorum" dedi.

Erbil çiftinden yaklaşık 20 dakika sonra kapıda görünen Seda Sayan ise tatilde bol bol dinlendiğini ve sevgilisi Nihat Doğan ile aşk tazelediklerini belirterek şunları söyledi: "Hamile kalmadığım sürece evlenmeyi düşünmüyorum. Ayrıca Oğulcan’dan sonra bir tane daha erkek çocuk istemem. Erkek olursa hastanede bırakıp kaçarız!"

Hem ticaret hem ziyaret

Kutsi, Kurban Bayramı’nda Almanya’daydı.Hem iş hem tatil için gittiğini söylediği ülkeden dönüşünde son derece keyifli görünen şarkıcının epey alışveriş yapmış olduğu ise taşıdığı valizlerden rahatlıkla anlaşılıyordu.

Şansı yaver gitmedi

Emel Müftüoğlu, bayramı 23 yaşındaki kızı Çağrı’yla birlikte Kıbrıs’ta geçirdi. Sık sık casino’ları ziyaret eden sanatçı, kollu makinelerde defalarca şansını denemesine rağmen, kazanan taraf olamadı.
Yazarın Tüm Yazıları