İBB'de İbrahim Akın şoku

Güncelleme Tarihi:

İBBde İbrahim Akın şoku
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2009 14:43

Turkcell Süper Lig'de sahasında Gaziantepspor ile 1-1 berabere kalan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da sakat futbolcuların çokluğu can sıkıyor.

Haberin Devamı

Lacivert-turunculu ekipte Taner, Ali Güzeldal, Zeki ve Okan'ın sakatlıklarına son Gaziantepspor maçında İbrahim Akın ve Tum da eklendi.

Gaziantepspor maçında şık bir gole imza atan İbrahim Akın, daha sonra sakatlanarak oyundan alınmıştı. Arka adalesinden sakatlanan İbrahim Akın'ın sezonun ilk devresini kapattığı açıklandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar yaptığı açıklamada, karşılaşmaya iyi başlayan ve güzel bir gol atan İbrahim Akın'ın sakatlanarak çıkmasının oyun düzenlerini altüst ettiğini söyledi.

İbrahim Akın'ın oyundan çıkışının ardından yedikleri golle maçta beraberliğin yaşandığını anlatan Dizar, "Bu dakikadan sonra oyun dengede geçti. İkinci golü kim atsa maçı kazanacaktı, ancak karşılaşma berabere sonuçlandı. En azından rakibimize yenilmediğimiz için bu sonuç bizim için çok da kötü bir netice değil" dedi.

Haberin Devamı

Hafta sonunda Galatasaray ile yapacakları maça da değinen Kamil Dizar, bu karşılaşmanın kendileri için diğer maçlardan çok da farklı olmadığını vurgulayarak, "Sakatlarımızın çokluğu nedeniyle kadro sıkıntısı yaşıyoruz. Bu durum bizim için dezavantaj. Ancak hocamız, hafta içinde yapacağı çalışmalarla sahaya yine en iyi şekilde mücadele edecek bir takım sürecektir. Üst sıralarda yer alma isteğimiz sürüyor. Bu nedenle Ali Sami Yen Stadı'ndan en az bir puanla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

İstanbul ekibinde sakatlığı bulunan Herve Tum'un, Galatasaray maçına yetiştirilmesine çalışılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!