Ibanez Türkiye’ye geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Ibanez Türkiye’ye geliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2016 14:11

Luiz Ibanez Trabzonspor’a adım adım yaklaşıyor. Tutturduğu gol ve asist rakamı ile Türkiye’de Beşiktaş’ın gündeminde olduğu belirtilen Arjantinli sol bek Luis Ibanez’in Trabzonspor ile her konuda anlaştığı belirtildi.

Haberin Devamı

Luis Ibanez’in Trabzonspor tarafından sağlık kontrollerinden geçirilmek üzere Türkiye’ye çağırıldığı belirtildi. Beşiktaş’ın da gündeminde olduğu iddia edilen Kızılyıldız’ın sol bek oyuncusu Luis Ibanez transferini Trabzonspor bitiriyor.

Oyuncu ile geçtiğimiz hafta İstanbul’da görüşmeler yürüten Trabzonspor’un Arjantinli oyuncu ile her konuda anlaştığı ve el sıkışılarak işin resmi imzaya bırakıldığı ifade edildi. Son gelişmeye göre Trabzonspor’un Ibanez’i bu hafta sonuna kadar sağlık kontrollerinden geçirmek için Türkiye’ye davet edeceği öğrenildi.

Bilindiği gibi basına yansıyan en son gelişmelerde Beşiktaş’ın Kızılyıldız ile 2,5 milyon euro bonservis bedel ücrette anlaştığı belirtilmişti. Oyuncunun da Beşiktaş’ta oynamak istediği bilgilerinin aksine menajerinin Trabzonspor ile el sıkıştığı ve hafta sonuna kadar yapılacak sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmenin imzalanacağı bilgisine ulaşıldı.

Haberin Devamı

Luis Ibanez bilindiği gibi Kızılyıldız’da rüya gibi bir sezon geçirmiş ve 31’i lig, 2’si kupa maçı olmak üzere 33 maçta 10 gol atıp 15 asist yaparak bir sol beke göre ulaşılması güç bir rakam yakalamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!