‘Huzurun Başkenti’ Adıyaman’da Eğitim Seferberliği

Güncelleme Tarihi:

‘Huzurun Başkenti’ Adıyaman’da Eğitim Seferberliği
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2015 17:19

RİCCON İLHAN DOĞAN KAMU PERSONELİNE YÖNELİK EĞİTİMLERE BAŞLADI

Dünyaca Ünlü Riccon İlhan Doğan, Adıyaman’da daha önce okullarda öğrenciler için yaptığı eğitim seferberliğinin üçüncü ayağında kamu çalışanlarına yönelik başlattı.
Riccon İlhan Doğan’ın ‘Huzurun Başkenti Adıyaman’dan Türkiye’ye Huzur Yayalım’ sloganı ile başlatılan ‘Huzurun Başkenti Adıyaman’ Projesi kapsamında başlatılan eğitim seferberliği sürüyor. Projenin birinci ve ikinci ayağında okullarda 7 bin 500 öğrenciye eğitim veren Riccon İlhan Doğan, kamu personellerine eğitim vermeye başladı. Kamu personellerine verilen eğitimlerin ilki Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeline verildi.
Açılışta konuşan Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Adil Alan, “Adıyaman Valiliği tarafından başlatılan eğitim seferberliğinin üçüncü ayağında kamu çalışanlarına eğitim veriliyor. Milli Eğitim Müdürlüğümüzün bünyesinde okullarda başlatılmış ve 7 bin 500 öğrenci bu eğitimlerden faydalanmıştı. Çok faydalı bir eğitim, bu projenin tüm kamu kurumlarıyla devam edeceğini, huzurun başkenti olan Adıyaman’dan tüm Türkiye’ye huzurun yayılacağını temenni ediyoruz” dedi.
Proje Genel Koordinatörü Mustafa Bilen Ilıcalı ise, “Proje ile Türkiye’nin şu günlerde yaşamakta olduğu sıkıntılı günlerin, birlik, beraberlik, huzur ve kardeşliğimizi bozmaya yönelik yapılan provakatif olayların insanlarımız üzerinde ki etkilerini azaltarak, birlik ve beraberliğimizi daha da kuvvetlendirerek birbirimize kenetleyeceğine hiç kuşkumuz yoktur” dedi.
Riccon İlhan Doğan ise konuşmasında, “Türkiye’de Huzurun Başkenti olan Adıyaman’da bu projeyi ilk önce okullarda yapmıştık. Birinci ve ikinci ayağımızda okullar ve öğrencilerdi. Üçüncü ayağımız ise, kamu kurumlarıdır. Burada atölyede açılacak. Bu günkü eğitimin asıl amacı hayat okuludur. Adıyaman’ın kalkınmasından, daha verimli çalışması adı altında neler yapılabiliri konuşuyoruz.
Şu günlerde biraz daha birlik beraberlik içerisinde olmalıyız. Biz bir olduğumuzda Türkiye’yi içinde bulunduğu durumdan çıkartıp, ileri götürebiliriz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!