Huzurevi sakinlerinden Çanakkale etkinliği

Güncelleme Tarihi:

Huzurevi sakinlerinden Çanakkale etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2017 11:56

Huzurevi sakinlerinden Çanakkale etkinliği

Haberin Devamı

MERSİN'de Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında İyilik Vakfı Huzurevi'nin sakinleri, 'Çanakkale Destanı' adlı tiyatro oyunu sahneledi.
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün desteği, Yardım ve İyilik Vakfı ile Mersin Olba Fotoğraf Derneği katkılarıyla, Yaşlılar Haftası ve Çanakkale Zaferi dolayısıyla fotoğraf sergisi ve tiyatro etkinliği düzenledi. Kültür Merkezi’ndeki etkinlik Olba Fotoğraf Derneği üyelerinin Huzurevi Fotoğraf Sergisi’nin gezilmesi ile başladı. Ahmet Yenmez, Derviş Özcan, Evren Sayın, Hulki Muradi, Levent Rastgeldi, Nizamettin Düzgün ve S. Çağatay Güneş’ten oluşan Huzurevi Proje Grubu’nun çektiği 33 fotoğraf izlenime sunuldu. Sergi açılışı sonrasında Çanakkale türküleri seslendirildi ve 'Çanakkale Destanı' adlı tiyatro oyunu sunuldu.
MTSO Başkanı Şerafettin Aşut organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederken, Yardım ve İyilik Vakfı Başkanı Necmi Erdem de yaşlılara verdikleri önemi vurguladı. 
Mersin Olba Derneği Başkanı Hulki Muradi ise huzurevi projesine geçen yıl başladıklarını belirterek "Hedefimiz, büyüklerin gönlünde bir bahar rüzgarı estirmek ve sizlerin de zihninde yer açmaktı. Bu sergi ile bir farkındalık oluşturduğumuza inanıyorum" dedi.
Etkinlik plaket töreni ile sona erdi.

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAF
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!