Huzurevi sakinleri gönüllerince eğlendi

Güncelleme Tarihi:

Huzurevi sakinleri gönüllerince eğlendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2017 19:19

Huzurevi sakinleri gönüllerince eğlendi

Haberin Devamı

İZMİR'in Ödemiş İlçesi Devlet Hastanesi Yöneticisi Ömer Koçak, Yaşlılar Haftası kapsamında, beraberindeki bir grup hastane çalışanıyla Ödemiş Belediyesi Mustafa Şerif Başoğlu Huzurevi'ni ziyaret edip, yaşlıların gönüllerini aldı, çeşitli hediyeler verdi. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı ziyarette, hastane personelinin çalıp, söylediği şarkılar eşliğinde huzurevi sakinleri gönüllerince eğlendi.
Ödemiş Devlet Hastanesi Yöneticisi Ömer Koçak, Başhekim Yardımcısı Göğüs Hastalıkları Uzmanı Aytun Şen Güler, Sağlık Memuru Togan Baturay, Tıbbi Sekreter Didem Karakuş, Hemşire Rüya Kalender, Kalite Sekreteri Zeynep Uğur, Personel Birol Çelik, Hemşire Elif Karaca, Hemşire Kadriye Bıçakçı, Sağlık Bakım Hizmetleri Görevlisi Vakkas Kara, Bilgi İşlem Memuru Mustafa Erakman ile Ödemiş Belediyesi Mustafa Şerif Başoğlu Huzurevi'nde
kalan 4'ü kadın 31 yaşlıyı ziyaret edip, ellerini öptü. Koçak ve beraberindeki hastane çalışanları çeşitli hediyeler verdikleri yaşlılarla bir süre sohbet etti. Duygusal anların yaşandığı ziyarette, huzurevi sakinleri kendilerini ziyarete gelen hastane personelinin çalıp, söylediği şarkılar eşliğinden zeybekten, çifte telliye kadar pek çok müzik eşliğinde oynayıp, stres attı.
Ödemiş Devlet Hastanesi Yöneticisi Ömer Koçak, "Bizimde yaşlı annelerimiz, babalarımız, dedelerimizi var. Onları hiç bir zaman unutmuyoruz. Sizleri de unutmayacağız" diyerek, yaşların sorunlarını dinledi. Koçak, bundan sonra da çeşitli zamanlarda yaşlılara bu tür ziyaretlerinin süreceğini kaydetti.
Yüksel BALCI / ÖDEMİŞ (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!