Huzurevi sakinleri, Dede Torun Yaşam Merkezi'nde

Güncelleme Tarihi:

Huzurevi sakinleri, Dede Torun Yaşam Merkezinde
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 17:33

Huzurevi sakinleri, Dede Torun Yaşam Merkezi'nde

Haberin Devamı

 İSTANBUL(DHA) ESENLER Dede Torun Yaşam Merkezi, Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi sakinlerini ağırladı. Huzurevi sakinleri, merkezi çok beğendiklerini dile getirdiler.

Havaalanı Mahallesi'nde bulunan Dede Torun Yaşam Merkezi, farklı semtlerden gelen huzur evi sakinlerini, öğrencileri ve vatandaşları ağırlamaya devam ediyor. Dede Torun ve Yaşam Merkezi son olarak, Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün organizasyonunda Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi sakinlerine kapılarını açtı.

YAŞLILAR ÇOK ŞANSLI

Etkinlik Odası'nda çocuklarla Kalp Haftası etkinliğine katılan yaşlılar, miniklerle birlikte kalp sağlığıyla alakalı el işi yaptı ve güzel sözler yazdı. Huzur evinden gelen yaşlılar, ''Biz torunlarımızı bu tür yerlere götüremedik. Bizim zamanımızda da böyle yerler mevcut değildi. Bugünün minikleri bu konuda çok şanslı. Aynı zamanda Esenler'de hayatlarını devam ettiren yaşlılar da çok şanslı. Onlar adına Esenler Belediyesi'ni tebrik ediyoruz'' dediler.

ŞİİRLE KARŞILANDILAR

Akıl Oyunları Odası'nda da zaman geçiren yaşlılar, burada miniklerle birlikte akıl oyunlarında kıyasıya mücadele ettiler. Akıl Oyunları Odası'nın ardından Hobi Bahçesi'nde toprakla buluşan yaşlılar, biraz da olsa memleket özlemini giderdiklerini dile getirdiler. Dede Torun ve Yaşam Merkezi miniklerinin de ziyaretçilere sürpriz yaparak şiirler okuması ilgiyle karşılandı.

(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!