Huzur toplantıları devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Huzur toplantıları devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2018 11:54

Huzur toplantıları devam ediyor

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ İlçe Emniyet Müdürü Hacı Duman, mahallelerde huzur toplantılarını sürdürdü.

İlçe Emniyet Müdürü Hacı Duman, Alaaddin Mahallesi'nde muhtar Ünal Şengün ve vatandaşla huzur toplantısında bir araya geldi. Emniyet Müdürü Duman, "'Bana ne' demeyin ve 155'i kullanmaktan çekinmeyin. Mahallenize gelen dilenci, hurdacı olursa mutlaka bize haber verin. Dolandırıcılara karşı duyarlı ve uyanık olun. Polis, savcı hakim, asker sizden para istemez, bunu unutmayın" uyarısında bulundu.

Hacı Duman, "Haftalık huzur toplantıları çerçevesinde ileride olması muhtemel olaylara karşı önceden önlem almaya çalışacağız. Özellikle Alaaddin Mahallesi kenar bir mahalle olması nedeniyle ekip sıkıntısı mevcut. Elimizden geldiği kadarıyla yetişmeye çalışıyoruz. Suçla mücadelede halk desteğine ihtiyacımız var. İlçede ve mahalle aralarında özellikle hurdacıları, şüpheli gördüğünüz kişileri ve durumları mutlaka bizlere söyleyin, iletin, 'neme lazım canım' demeyin. Polis vatandaş el ele ilçemizi daha huzurlu ve güvenli bir yer yapalım" dedi.

Mahalle Muhtarı Ünal Şengün, özellikle okul önünde kamera talebi ve mahalleye gelen yaban domuzları için sürek avı talebinde bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!