Huysuz kadının küstah kavgası

Güncelleme Tarihi:

Huysuz kadının küstah kavgası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 1999 00:00

Haberin Devamı

AYDIN Spastik Özürlü Çocuklar Eğitim Merkezi Müdürü Serpil Yüksel ile gönüllü öğretmen Müjgan Altıntaş arasındaki kavga adliyeye taşındı. Altıntaş, kendisini ‘‘Huysuz, geçimsiz'' diyerek görevden aldıran Yüksel'in, son kavgalarında hakaret ettiğini öne sürüp savcılığa başvurdu.

SPASTİK özürlü çocukları eğitip tedavi ederek topluma kazandırmayı amaçlayan merkezde, faturası öğrencilere çıkan huzursuzluk bir süre önce başladı. Komik maaşla çalışan özbakım, iş ve sanat öğretmeni Altıntaş, Müdür Yüksel tarafından ‘‘Huysuz, yetersiz'' denilerek görevden alındı.

GÖNÜLLÜ eğitimci olarak aylık 20 milyon lira karşılığında çalışmalarını sürdüren Altıntaş, yine müdür Yüksel ile karşı karşıya geldi. Müjgan Öğretmen, müdürün kendisini odasına çağırıp, ‘‘Sus, terbiyesiz küstah, defol'' diyerek üzerine yürüdüğünü iddia edip, suç duyurusunda bulundu.

ALTINTAŞ, Yüksel'in cezalandırılmasını isteyerek, ‘‘Bir izin belgesini imzalatmak için odasına gittim. Kapıyı çalmadan sınıfa giren bir görevliyi dışarıya çıkardığım için beni uyardı. Ben de buna hakkım olduğunu söyleyince hakaret etti. Veliler tanık'' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!