Hüsran

RAKİP forvetlerin rüzgarından soğuk alan alıngan CSKA savunmacıları Sergei ve Aleksei, üstüne bir de SUDAFET alıyorlar.

Haberin Devamı

Dünya Anti Doping Ajansı WADA “Vadaaa” deyip, SUDAFET’i yasak maddeler listesinden çıkarmış. Ancak, “UEFA’nın izniyle kullanmanız gerek” diyor. Bu ilacı kullanırken kulüpler bildirim yapmalı. Biz de bir bildirinin UEFA’dan gelmesini bekliyoruz ki maçın skoruna rağmen UEFA Avrupa Ligi’nde yolumuza devam edelim.
Maçın başında Bobo’yu görücüye çıkmış gibi görünce heyecanlanıyoruz. Keşke Beşiktaş’ın rakipleri Bobo’yu hep takip etse. “Manchester Fatihi” Tello, Fink’in mükemmel pasını gol yapsa “İnönü Sultanı” olup İstanbul’u yeniden fethedecek. Bunun dışında ilk yarıda kayda değer fazla bir pozisyonumuz yok. Ruslar daha kararlı, daha istekli ve arzulu. Biz de onlar kadar kazanmak zorundayız ama futbolumuzu oynamak için değil rakibi oynatmamak için sahaya çıkmışız. Adam markajı denilen dünya futbolundan silinmeye yüz tutmuş bir mantaliteyle 2012’ye, belki de dünyanın sonuna doğru ilerliyoruz. İlk yarının sonuna doğru Wolfsburg’taki telekulağın verdiği skorla soyunma odasına çaresiz gidiyoruz.

Haberin Devamı

Haklı ve de güçlü

SAHAYA çıkarken biz Wolfsburg’a güvendik. CSKA’da Manchester United’a. Onlar hem haklı hem güçlü çıktılar. Özgüvenimiz kalmayınca, sonumuz hüsran. Döndük yine ligimize, kupamıza. Çifte şampiyonluklar kovalayacağız Kartalım.

Fizikli çocuklar

İKİNCİ yarıda CSKA’nın gencecik çocukları fizik üstünlüğünü de ortaya koyuyorlar. Oyun anlayışını disipline etmiş bir taktik anlayışla sahanın hakimi durumundalar. Belki de bu savunmacılar, önündeki bu kadar genç oyuncu sebebiyle doping yapmaya yeltenmişlerdir. Zenginleştiremediğimiz ataklar bizi duran toplardaki hakimiyete hapsediyor. Ancak, Ferrari havada yerdeki kadar etkili değil. Fink ve Ernst’e artı olarak adam markajında İbrahim Toraman’ı da orta sahaya monte edince zaten oyunun hakimiyetini kaybettik. Fink ne kadar da güzel marke etmişti Alex’i. Top Beşiktaş’ta iken ne de güzel boşa çıkıp golünü atmıştı.

Yazarın Tüm Yazıları