Hüsnü'yü yuhaladı mı

Güncelleme Tarihi:

Hüsnüyü yuhaladı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2014 01:12

Ünlü klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici, geçtiğimiz akşam Hakan Altun ile İstanbul’da konser vermişti. Şenlendirici, konser esnasında şu an cezaevinde tutuklu olan eski sevgilisi Deniz Seki’ye ait “Adaletsiz Seçim” adlı şarkıyı çalmış ve izleyicilerin arasında bulunan ünlü yapımcı Armağan Çağlayan’ın Hüsnü Şenlendirici’yi yuhaladığı iddia edilmişti.

Haberin Devamı

Armağan Çağlayan Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla katıldı ve Hüsnü Şenlendirici hakkında şaşırtıcı açıklamalar yaptı.

Ünlü yapımcının açıklamaları şöyle;

“HÜSNÜ’YÜ ALKIŞLAYAN ARKADAŞA SERT SERT BAKTIM”

Hüsnü Şenlendirici’yi yuhaladığıma dair iddialar gerçeği yansıtmıyor. Hüsnü’yü yuhalamadım, konser esnasında bir yuh sesi de duymadım. Ama Hüsnü Şenlendirici alkışlamadım da; içimden “Keşke bu şarkıyı söylemeseydi” dedim. Arkamda Hüsnü Şenlendirici’yi alkışlayan bir arkadaş vardı, ona sert sert baktım. Ben Hüsnü’nün yerinde olsaydım, o şarkıyı okumazdım. Hüsnü o şarkıya başladığında çok şaşırdım. Ben Hüsnü’nün yerinde olsaydım, o şarkı okuyacağım şarkılar arasında olsa bile, çıkartırdım repertuarımdan.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!