Hüseyin Göçek 7.4 ile sezonu bitirdi

Güncelleme Tarihi:

Hüseyin Göçek 7.4 ile sezonu bitirdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2011 00:00

Yaklaşık bir yıl aradan sonra Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Fenerbahçe’nin maçına çıkan Hüseyin Göçek, skandala varan idaresiyle şimşekleri üzerine çekti.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE-Gaziantepspor maçındaki kararları ve yönetimiyle ağır eleştirilere maruz kalan FIFA kokartlı hakem Hüseyin Göçek’in hem kendisi Kadıköy’ün kabusu oldu, hem de Kadıköy onun kabusu. 90 dakika içinde verdiği ve vermediği kararlar ile Şükrü Saracoğlu Stadı’nda tansiyonu yükselten Göçek, gösterdiği 15 sarı ve 1 kırmızı kart ile karşılaşmanın önüne geçti. Hakem otoriteleri, Göçek’in yönetimini “çok kötü” olarak nitelerken, tecrübeli hakemin oyunun hiçbir anında kontrolü eline alamadığı görüşünde birleşildi.

Tansiyonu düşüremedi

Maçın gözlemcisi Adnan Şeker’in, Hüseyin Göçek’e 7.4 puan verdiği, hazırladığı raporda da hakemin Fenerbahçe’nin penaltılarını atladığını, kartlarını çok sık ve yanlış kullandığını, Diego Lugano ile Emre Güngör’ü oyunda tutarak hata yaptığını, maçın kontrolünü bir türlü eline alamadığını, aşırı sertliğe izin verdiğini ve tansiyonu bir türlü düşüremediğini yazdığı öğrenildi.
MHK üyelerinin de Göçek’in yönetimini çok kötü bulduğu, aldığı düşük not sonrasında tecrübeli hakeme sezon sonuna kadar maç verilmeyeceği belirtildi.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın gözlemcisi Adnan Şeker’in 7.4 puan verdiği Göçek, çok kötü olan yönetimiyle sezonu erken kapattı.


Beşiktaş derbisinin de kahramanı olmuştu

GEÇEN sezon 18 Nisan 2010’da Kadıköy’de oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini yöneten Hüseyin Göçek, o maçta da gösterdiği 8 sarı ve 3 kırmızı kartın yanında, verdiği kararlarla çok tartışılmıştı. Göçek, özellikle Beşiktaş lehine verdiği penaltının ardından, Fenerbahçeli Bilica’nın penaltı noktasını ayağıyla eşelemesine kart göstermediği için eleştirilmişti.

Bilica’nın penaltı noktasını eşelemesini görmemişti

Çileden çıkardı

18 Nisan 2010’daki F.Bahçe-Beşiktaş derbisinden sonra Kadıköy’de hiçbir maça çıkmayan, Göçek tam bir yıl sonra Gaziantepspor maçına atandı. Göçek, Kadıköy’deki yönetimi ile bir kez daha sinirleri gererken, özellikle Fenerbahçeli taraftarları çileden çıkardı. FIFA kokartlı hakem, 101 dakika oynanan maçın gerilimini yükselten isim oldu.

İŞTE EN BÜYÜK HATALARI

-HAKEM Hüseyin Göçek, Alex ve Niang’ın ceza alanında düşürülmesine ‘devam’ deyip penaltıları vermedi.

Haberin Devamı

-EMRE ile Lugano’nun karşılıklı sertliklerine tepkisiz kalan Göçek, iki ismi oyunda tutup hata yaptı.

-ÖZELLİKLE Olcan’a dirsek atan ve faul yaptıktan sonra yerde yatan Wagner’in bileğine basan Lugano’ya kırmızı kart göstermedi.

Galatasaray’da basketbol oynamış

Hüseyin Göçek’in maçtan sonra sanal ortamda Galatasaray’da basketbol oynadığı yıllara ait fotoğrafı yayınlandı. Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki karşılaşmada verdiği hatalı kararlarla taraftarı çıldırtan hakeme ağır eleştiriler yağdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!