Hüseyin Akbaş Karakucak Güreşleri yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Hüseyin Akbaş Karakucak Güreşleri yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2018 15:40

Hüseyin Akbaş Karakucak Güreşleri yapıldı

Haberin Devamı

TOKAT,(DHA) - TOKAT'ın Almus ilçesine bağlı Çevreli beldesinde, Geleneksel Hüseyin Akbaş Karakucak güreşlerinin 20'ncisi yapıldı.
Geleneksel Hüseyin Akbaş Karakucak güreşleri Almus ilçesine bağlı Çevreli beldesinde yapıldı. Programın açılışını gerçekleştiren Çevreli Belediye Başkanı Ercan Gürer, serbest ve grekoromen güreşte sayısız dünya ve olimpiyat şampiyonlukları olan, çayırların başpehlivanı Hüseyin Akbaş adına düzenlenen etkinliklere ev sahipliği yapmaktan büyük onur duyduğunu söyledi. Çevreli'nin yeni pehlivanlar, yeni şampiyonlar çıkaracağını anlatan Ercan Gürer, ''Ata sporumuzun gelişmesine destek veren herkese teşekkür ediyorum. Programımıza iştirak eden tüm misafirlerimizi saygı ile selamlıyorum. Malazgirt Zaferi'nin 947'nci yıl dönümünde Malazgirt ruhuyla birlik ve beraberliğimizin daim olması temennisiyle yeni Hüseyin Akbaşların çıkmasına vesile olacağını düşündüğümüz bu organizasyonların devam etmesini canı gönülden temenni ediyorum. Etkinliğimize katılımın her geçen yıl artması, desteklerin çoğalması doğru yolda ilerlediğimizin göstergesidir" dedi. 
Hüseyin Akbaş Karakucak Güreşlerine Tokat Milletvekilleri Mustafa Arslan, Yücel Bulut, Kadim Durmaz, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan ve çok sayıda davetli katıldı.

FOTOĞRAFLI 

 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!