Hürriyet, Yeni Doğan Bebeklere Hediye Dağıttı

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet, Yeni Doğan Bebeklere Hediye Dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2015 14:54

CHP MİLLETVEKİLİ FATMA KAPLAN HÜRRİYET YENİ DOĞAN BEBEKLERE HEDİYELER DAĞITTI.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde yeni doğum yapan ailelerin bebeklerine hediye dağıttı.
CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet çalışmalarını Darıca ilçesinde sürdürdü. Partilileriyle beraber ilçede bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlçe esnaf ve vatandaşları gezen Hürriyet, Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ni de unutmadı. CHP Darıca Kadın Kolları tarafından hayata geçirilen “Hoş Geldin Bebek” sosyal projesi kapsamında doğum servisini gezen Milletvekili Hürriyet, bebeklere hoş geldin hediyesi verdi.
CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Darıca Kadın Kolları Başkanı Serap Aydın ve yönetimi, örnek bir projeye imza attı. CHP tarafından Darıca’da hayata geçirilen “Hoş Geldin Bebek” projesinin ilk gününde, Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde doğan çok sayıda bebeğe bebek seti hediye edildi. Hürriyet, Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde yeni doğan bebeklere ve ailelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde, güzel dilekleri ileten kutlama kartı ve Hoşgeldin Bebek buketi takdim etti. Ayrıca yeni doğan bebeklere çeşitli hediyeler verildi. Projenin çok önemli olduğuna dikkat çeken CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, “CHP’nin en çalışkan olduğu ilçelerden biri olan Darıca’daki bayanlarımızın bu projesi gerçekten örnek bir proje. Bu projede emeği geçen başta Kadın Kolları Başkanımız Serap Aydın olmak üzere tüm bayanlarımıza teşekkür ederim” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!