Hürriyet’ten bedava tatil kazandılar

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet’ten bedava tatil kazandılar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2015 12:10

Alanya Belediyesi’nin Hürriyet Avrupa ve Kanal D Avrupa işbirliğiyle düzenlediği ‘Bedava Tatil’ kampanyası bu yıl da devam etti. Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’nin de desteğiyle Avrupa’da yaşayan 15 aile Alanya’da bir hafta ücretsiz tatil hakkı kazandı.

Haberin Devamı

Kampanya kapsamında tatil kazanan Almanya’nın Nürnberg kentinde oturan İlhan Keten ve eşi Sevcan Keten, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti. Avsallar Mahallesi’ndeki Lonicera Garden Otel’de tatil yapan aile, Başkan Yücel’e teşekkür etti.

Başkan Yücel, şanslı aileyi tebrik ederek, “Sizler ülkemizin ve Alanya’nın Avrupa’daki tanıtım elçilerisiniz. Kampanyamıza bu yıl Almanya, Avusturya, Fransa, İsviçre ve İngiltere’den binlerce aile başvurdu.

Yapılan çekilişte kampanya şartları gereği sadece 15 aileye tatil verebiliyoruz. Hürriyet ve Kanal D arasındaki dostane ilişkilerimize dayanarak 15 yıldır sürdürülen bu kampanya ile hem şehrimizi tanıtıyoruz hem de Avrupa’daki ailelere, Alanya’yı görme fırsatı veriyoruz. Desteklerinden dolayı Hürriyet ve Kanal D Avrupa temsilcilerine teşekkür ederim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!