GeriSeyahat HÜRRİYET SEYAHAT ARTIK PAZAR GÜNLERİ
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
HÜRRİYET SEYAHAT ARTIK PAZAR GÜNLERİ

HÜRRİYET SEYAHAT ARTIK PAZAR GÜNLERİ

12 yıldır okurlarının hayatını renklendiren Seyahat gazetesi yayın gününü değiştirdi. Hürriyet’in okurlarına bir armağanı olan Seyahat artık çok zengin bir içerikle her pazar okurlarımızın tatil planı yapmasına yardımcı olacak.

Seyahat’e yeni yazarlar eklendi. Adına yıllardır Seyahat’le aşina olduğumuz Saffet Emre Tonguç artık her hafta okurlarına tavsiyelerde bulunacak. Bugüne kadar yaklaşık 110 ülkeyi gezen ve aynı zamanda bir tarihçi olan Tonguç, ‘Dünyagezer’ köşesiyle seyahat planlarınızın en büyük rehberi olacak.

Renkli kişiliğiyle tanıdığımız Ayhan Sicimoğlu da Seyahat’in yeni yazarlarından. Köşesinde her hafta sizi dünyanın değişik bir bölgesine götürecek, yaşadığı ilginç anıları ve diyalogları sizlere aktaracak.

Seyahate giderken hangi çantayı yanınıza almayı düşünüyorsunuz? “Acaba ne giysem” diye mi soruyorsunuz. Merak etmeyin; Hürriyet’in moda yazarları Sibel Arna ve Aslı Barış seyahat stili konusundaki en büyük yardımcınız olacak. Sıcak sohbetleriyle size en uygun olanı bulmaya çalışacak.

UZMANLARIMIZA SORUN

Seyahatlerinize dair sorularınız mı var? Sağlık, teknoloji, gurme… Hiç fark etmez. seyahatdoktoru@hurriyet.com.tr adresine kafanıza takılan soruyu sorun. Bir sonraki hafta seyahat uzmanlarımız sorunuzu cevaplasın.

Türkiye’nin ‘en iyi 10’larını seçiyoruz. Konusunda uzman jüri üyelerimiz artık her hafta değişik konularda Türkiye’nin en iyilerini seçecek. Bu haftaki ilk konumuz spa’lar…

Ünlülerin merak ettiğiniz seyahat anıları da artık Hakan Gence ile Seyahat sayfalarında olacak. İlk konuğumuz ise Erkan Petekkaya…

DOĞRU YERİ BUL, HEDİYEYİ KAP

Dünyanın değişik bölgelerine meraklıysanız arka sayfamızdaki ‘burasineresi’ köşemizi de kaçırmayın. Fotoğraftaki yerin neresi olduğunu biliyorsanız burasineresi@hurriyet.com.tr adresine bir mail atın. O haftanın sürpriz kültür turu sizin olsun…

Son dakika fırsatları, dünyadan kültür sanat etkinlikleri, festivaller ve karnavallardan haberdar olmak istiyorsanız sayfalarımıza göz atmayı unutmayın.

Mehmet Yaşin, Uğur Cebeci ve Mesude Erşan her zaman olduğu gibi yine Hürriyet Seyahat aracılığıyla tecrübelerini aktarmaya devam edecek.

Yıllardır olduğu gibi okurlarımızın seyahatlerine dair yazılarını ve çektiği fotoğrafları da yayımlamayı sürdürüyoruz. Fotoğraflarınızı seyahatfotograflari@hurriyet.com.tr adresine, yazılarınızı ise seyahat@hurriyet.com.tr adresine göndermeyi unutmayın.

Seyahat planlarınızı artık Hürriyet Seyahat’le Pazar günleri yapın…

False