Hürriyet’le Seyahat 10 yaşında

Her pazartesi yayınlanan Hürriyet Gazetesi’nin eki Hürriyet Seyahat, 10. yılını Ortaköy’deki Esma Sultan Yalısı’nda kutladı.

Haberin Devamı

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Abdurrahman Arıcı ve Hürriyet gazetesi Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu’nun birer konuşma yaptığı kutlamaya turizm dünyası başta olmak üzere iş, sanat ve medya dünyasının ünlü isimler katıldı. TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy’un turizm sektörüne katkılarından dolayı Hürriyet Seyahat Gazetesi adına Reklam Koordinatörü İris Cıngı’ya onur ödülü verdiği kutlama, 10. yıl pastasının kesimiyle sona erdi.

Patronlar tatilde

Yazın gelmesi ve okulların kapanmasıyla birlikte iş dünyasının patronları da yoğun iş tempolarına ara verip arkadaşları ve çocuklarıyla tatile çıktı. Bodrum, Çeşme ve Göcek gibi popüler adreslerde tatil yapan patronlar, deniz ve güneşin keyfini çıkarıp stres atıyor.

Haberin Devamı

Dostlarını ağırladı

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ve eşi Oya Eczacıbaşı, tatil yaptıkları Bodrum’daki evlerinde dostlarını ağırladı. Sürat teknesiyle Bodrum Hattat Koyu’na gelen Oya Eczacıbaşı’na işadamı Osman Çarmıklı, eşi Zeynep Çarmıklı ve Yasemin Aloğlu eşlik etti.

Aşk tatili

Aslı Soyak ile 23 yıllık evliliklerini geçen yıl noktalayan Soyak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Soyak, sevgilisi Ayşe San’la birlikte çıktığı aşk tatiline devam ediyor. Yaklaşık iki haftadır Göcek Koyları’nda tatil yapan sevgililerin mutluluğu objektife işte böyle yansıdı.

Objektif  fobisi

Cem Uzan’ın eşki eşi Alara Koçibey ve genç sevgilisi Eren Morova, tatil rotalarını Bodrum’dan Göcek’e çevirdi. Koçibey, gazetecileri fark edince gün boyunca teknenin içinden dışarı çıkmadı.

Ben buradan atlayamam

Ali Şen’in oğlu Metin Şen, aralarında Ercan Saatçi’nin de olduğu arkadaşlarıyla Göcek’te tatil yapıyor. Yelkenli tekneyle Göcek koylarını gezen grup, bol bol yüzdü.

Yazarın Tüm Yazıları