Hürriyet ile Keşfet... 8’inci durak Kayseri oldu!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2017 17:22

‘Hürriyet ile Keşfet’ organizasyonlarının 8’incisi Kayseri’de bugün başladı. Hürriyet’in dev yazar kadrosu ile çıkarma yaptığı kentin ekonomisi, tarihi, kültürü ve turistik yerleri ele alınacak. 4 gün sürecek programda Kayseri ile ilgili sosyal medyada da #kayseriyikesfet ve #hurriyetilekeşfet hashtagleri ile Hürriyet yazarları tarafından paylaşımlar yapılacak.

Haberin Devamı

HÜRRİYET gazetesi ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) öncülüğünde organize edilen ‘Hürriyet ile Keşfet’ organizasyonunun son durağı Kayseri oldu.

Hürriyet ile Keşfet... 8’inci durak Kayseri oldu

Hatay, Aydın, Mersin, Gaziantep, KKTC, Edirne ve İzmir’den sonra Kayseri’de 8’incisi düzenlenen ‘Hürriyet ile Keşfet’ programı bugün başladı. Organizasyona Kayseri Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği yaparken, Hürriyet’in dev yazar kadrosu ile çıkarma yaptığı kentteki gezi Elmacıoğlu restoranda Kayseri tatlarının tadımıyla başladı.

Hürriyet ile Keşfet... 8’inci durak Kayseri oldu

Haberin Devamı

ÖĞRENCİLERDEN MİNİ KONSER

Türkiye’nin dört bir yanından acentelerin de katıldığı programda ikinci durak Kayseri Mahallesi’ndeki Setenönü Konakları oldu. Burada tarihi Kayseri evleri, Belediye’nin Setenönü Konservatuvar Merkezi ve KAYMEK el sanatları merkezleri gezildi. Öğrenciler katılımcılara mini bir konser de verdi. Arkasından ise Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi ziyareti gerçekleştirildi. Kayseri’yi Keşfet programının ilk gününün son aşaması ise Erguvan Restoran’da Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in katılımı ile gerçekleştirilecek.

Hürriyet ile Keşfet... 8’inci durak Kayseri oldu

DEV KADRO İLE KATILIM

Kayseri’yi Keşfet programının ilk gününe katılan yazarlar arasında şu isimler yer aldı: “Yalçın Bayer, Hürriyet Ekonomi Müdürü Sefer Levent, Yan Yayınlar Genel Yayın Yönetmeni Çınar Oskay, Spor Müdürü Mehmet Arslan, Kelebek Genel Yayın Yönetmeni Selim Akçin, Vahap Munyar, Erdal Sağlam, Nuran Çakmakçı, Jale Özgentürk, Uğur Gürses, Gila Benmayor, Hürriyet Reklam Satış Grup Koordinatörleri Gürcan Korkmaz ve Meltem Moral.”

Haberin Devamı

Hürriyet ile Keşfet... 8’inci durak Kayseri oldu

HÜRRİYET’İN ZİRVE YOLCULUĞU

KAYSERİ Keşfet gezisinin ilk gününde Erciyes’e de çıkıldı. Seyahat Genel Yayın Yönetmeni Serkan Ocak’ın liderliğindeki Melis Alphan, Ömür Gedik ve Barçın Yinanç’tan oluşan yazar ekibi Erciyes Kayak Merkezi’nde tırmanış gerçekleştirdi.

Hürriyet ile Keşfet... 8’inci durak Kayseri oldu

BAKMADAN GEÇME!