Hürriyet ‘fark yarattı’

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet ‘fark yarattı’
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2015 21:08

İletişim Akademisyenleri Medya ve İletişim Ödülleri sahiplerini buldu. Doğan Hızlan, Nuran Çakmakçı ve Hürriyet İK ödül aldı.

Haberin Devamı

Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi akademisyenlerinin, iletişim alanında dikkat çeken çalışmaları değerlendirdiği 'İletişim Akademisyenleri Medya ve İletişim Ödülleri' sahiplerini buldu. Ödüllerden biri, edebiyat ve sanat alanlarına ilginin artmasındaki emeği, kültürel gelişimde yarattığı farkındalık nedeniyle Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı ve Yayın Danışmanı Doğan Hızlan’a verildi. Katılımcıların ayakta alkışladığı Hızlan, çok mutlu olduğunu söyleyerek ”Mutluluk verici olan yaptıklarımızın farkında olunması. Biz de sırf farkında olmak için çabalıyoruz. Demek ki emeklerimiz boşa gitmiyor” dedi. Hürriyet Gazetesi Eğitim Servisi Müdürü Nuran Çakmakçı ise eğitimdeki sorunların farklı yönlerini ve tarafların görüşlerini gündeme taşıması, ısrarcı bir tutum sergilemesi nedeniyle ödül aldı. Hürriyet'in insan kaynakları eki Hürriyet İK da ödüle layık görüldü.
Maltepe İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Belma Akşit, akademi dünyası ile sektörler arasında köprüler kurmak istediklerine değinerek teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!