Hürriyet Emlak ile Unico Sigorta işbirliği

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet Emlak ile Unico Sigorta işbirliği
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2016 23:37

UNICO Sigorta ile Hürriyet Emlak önemli bir işbirliğine imza attı. Bundan böyle hurriyetemlak.com aracılığıyla evini yeni kiralayacak veya satın alacak olan herkes “Unico Evim Paketi” hizmetinden de yararlanacak.

Haberin Devamı

Hürriyet Emlak ve Unico Sigorta’nın ortaklaşa ürünü Unico Evim Paketi, tüketiciler için elektrik ve su abonelik işlemleri için zorunlu olan deprem sigortası, yüzde 40’a varan indirimli evden eve nakliyat hizmetini kapsıyor. Ayrıca tüm abonelik ve devir işlemleri organizasyonunun yanı sıra; ücretsiz montaj işleri (perde, elektrik prizi, beyaz eşya vb.), hırsızlık, yangın, tesisat, elektrik ve daha birçok riske karşı koruyan eşya sigortası ve asistans hizmetlerini de kapsıyor. Bu sayede müşteriler, daha emlakçıdan çıkmadan ihtiyaç duyabilecekleri tüm sigorta ve asistans ürünlere sahip olabilecek. Hürriyet Emlak üzerinden konutunu kiralayan veya satın alanlar cep telefonlarından “UNICO EVIM” yazıp “3907”’ye SMS atmaları halinde Unico Sigorta yetkilileri ile irtibata geçecek.

Haberin Devamı

EMLAKÇI DA KAZANIYOR

Unico Evim Paketi ile evini değiştiren kişilerin hayatı kolaylaşırken, aynı zamanda emlakçılar da kazanıyor. Hürriyet Emlak ile anlaşmalı emlakçılar satışlardan kontör elde  ediyor. Bu sayede hurriyetemlak.com sitesinde daha fazla ilan verme ve ilanlarını ön plana çıkarabilme gibi avantajlar kazanma şansını da yakalıyor.  Hürriyet Emlak ile yapılan bu işbirliğini çok  önemsediklerini belirten Unico Sigorta Genel Müdürü Cenk Tabakoğlu, “Unico Sigorta olarak Hürriyet Emlak ile sektörde bir ilke imza atmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

14 bin EMLAK OFİSİ

HÜRRİYET  E-Business Direktörü Kamil Özörnek de “Hürriyet Emlak olarak Unico Sigorta ile iş birliği gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Bugüne kadar sektörde birçok konuda hem emlakçılara hem de müşterilerimize değişik çözüm önerilerinde bulunduk. Sigorta alanında ise Unico Sigorta ile bir ilki gerçekleştiriyoruz. 14 binden fazla emlak ofisimizle birlikte bu hizmetin yayılması için Unico Sigorta ile el ele verdik. Çok iyi sonuçlar alacağımıza inanıyoruz” diye konuştu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!