Hurma Mahallesi'nde yeşil bant çalışması

Güncelleme Tarihi:

Hurma Mahallesinde yeşil bant çalışması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2017 15:03

Hurma Mahallesi'nde yeşil bant çalışması

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi, Hurma ve Sarısu mahallelerini bir birine bağlayan Hurma Caddesi'nde yol boyu 14 bin 500 metrekare alanda başlattığı yeşil bant çalışmasında sona geldi.
Konyaaltı Belediyesi sahip olduğu 1 milyon 908 bin metrekare aktif ve pasif yeşil alanı yaptığı parklarla arttırıyor. Bu kapsamda Hurma Mahallesi ile Sarısu Mahallesi'ni bir birine bağlayan Hurma Caddesi'nde yol boyu devam eden 770 metre uzunluğunda ve yaklaşık 20 metre genişliğindeki alanda başlatılan yeşil bant çalışmasında sona gelindi. 14 bin 500 metrekare alanda ilk olarak toprak dolgu uygulaması yapan Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 20 kişilik bir ekiple bu alana çim tohumu ekti. 
Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Hurma Caddesi'nde çok geniş bir alan üzerinde yeşil bant çalışması başlattıklarını söyledi. Muhittin Böcek ilk olarak alanda toprak serimi yaptıklarını ve hemen ardından sulama sistemi çalışmasına başladıklarını bildirdi. Çim tohumu ektikleri alanda çalışmaları tamamladıklarını dile getiren Başkan Böcek, 14 bin 500 metrekare alanı yeşil bant yaparak bölgeye değer kattıklarını kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!