Hurdalıktan yükselen dumandan 7 kişi etkilendi

Güncelleme Tarihi:

Hurdalıktan yükselen dumandan 7 kişi etkilendi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2016 15:59

Hurdalıktan yükselen dumandan 7 kişi etkilendi

Haberin Devamı

KÖRFEZ(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ'nin Körfez İlçesi'nde hurdalıkta çıkan yangında dumanlar yanında bulunan binayı sardı. Binada mahsur kalan 7 kişi dumandan etkilenirken, itfaiye ekipleri aileleri binadan çıkardı. 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan 7 kişi tedavi altına alındı. Yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Bugün öğle saatlerinde, Körfez Güney Mahallesi Atakan Sokak'ta bulunan hurdalıkta bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler hurdalığın yanında bulunan inşaat malzemelerinin depolandığı depoya da sıçradı. Hurdalık ve kulübeden yükselen dumanlar yanında bulunan binayı sardı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, 4 katlı binada mahsur kalanları da kurtarmak için çalışma yaptı. Alevlerden elektrik hatları da etkilenirken, olay yerine gelen ekipler doğalgazı kesti.
İtfaiye ekipleri binanın 4'üncü katında mahsur kalan Yusuf ve Nermin İnce çifti ile birlikte 6 aylık kızları Merve Nur İnce'yi itfaiye merdiveni ile aşağı indirdi. Daha sonra diğer katlarda bulunan İbrahim, Şeyma, Seher ve Aleyna Kunduz itfaiye ekiplerince binadan çıkarıldı. 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan 7 kişi tedavi altına alındı. Hastaneye kaldırılan kişilerin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, yangında hurdalıkta depolanan kağıtlar, depoda bulunan inşaat malzemeleri yandı. Polis, kağıt toplayan T.D. hakkında soruşturma başlatarak, ifadesini almak için arama çalışması başlattı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!