Hurdacılar'dan Zeytin Dalı Harekatı'na destek yürüyüşü

Güncelleme Tarihi:

Hurdacılardan Zeytin Dalı Harekatına destek yürüyüşü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2018 09:59

Hurdacılar'dan Zeytin Dalı Harekatı'na destek yürüyüşü

Haberin Devamı

Birol KARAKILIÇ/ANKARA,(DHA)-ANKARA Hurdacılar Esnaf Odası Başkanlığı tarafından, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de teröristlere karşı başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla düzenlediği yürüyüşe yüzlerce kişi katıldı.
Ankara Hurdacılar Sitesi nizamiye girişinde toplanan esnaflar ellerinde Türk Bayrakları ile yürüyüşe geçti. Yürüyüşte esnaflar, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Kahrolsun PKK', 'Vatan sana canım feda', 'Askere uzanan eller kırılsın' şeklinde slogan attı.

Ankara Hurdacılar Odası Başkanı Arif Çinkaya, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen harekatı desteklediklerini söyleyerek, "Fırat Kalkanı ile başlayan ve Zeytin Dalı Harekatı ile devam eden operasyonlarıyla Türkiye, terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde vermiştir. Hainlere gereken cevabı vermeye de devam etmektedir. Sivil Toplum Kuruluşu ve iş dünyasının saygın esnafları olarak Zeytin Dalı Harekatı'na verdiğimiz destek, tüm Türkiye de olduğu gibi, hurdacılar esnafı olarak da çok güçlü bir destek verdiğimizi hepimiz görüyoruz.Türkiye'nin sınır güvenliğini sağlamak, kendisi ve bölge ülkeleri için tehdit oluşturan terör koridorunu ortadan kaldırmak için adım attığımız Zeytin Dalı Harekatı'da şehitlerimiz var, gazilerimiz var. Bu nedenle şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralı gazilerimize acil şifalar dilerim" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!