Hülya yeter artık

Güncelleme Tarihi:

Hülya yeter artık
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2009 01:00

Habertürk’teki programında Suzan Kardeş’i konuk eden Hülya Avşar, sohbet esnasında kahkahalar atarak öyle şeyler anlattı ki dinleyenler şaşkına döndü.

Haberin Devamı

HÜLYA AVŞAR FOTOĞRAFLARI

Ortaya muzır bir laf atıp insanların nasıl cevaplar verdiğini dinlemekten keyif aldığını anlatan Avşar, “Geçenlerde bir yerde röportaj yapıyorum. Elimde değil, bir muzırlık. Sonra eve gittim dedim ki ‘Ya Hülya artık yeter. Bak geldin 45 yaşına. Biraz daha edepli ol, insanları kızdırma diyorum ama dayanamıyorum” diyerek kendisini tutamadığını söyledi.

Ben olsam gülerim        

Bir gün içinde birilerine bulaşmadan duramadığını ifade eden Hülya Avşar, yaptığı açıklamaların kimi çevreler tarafından yanıtlanmasını da ti’ye aldı. Avşar, açıklamaları sırasında kahkahalarla gülerek “Aslında ben olsam güler geçerim. Bir bakıyorum, önümüzdeki hafta herkes bir laf etmiş. ” diye konuştu. Bir keresinde “Türkiye’nin maestrosuyum” dediğini ve bütün sanat dünyasının ayağa kalktığını, bundan çok keyif aldığını ifade eden Avşar kızı, kendisine ilginç bir yöntem de bulmuş.
 
En asiller bile öyle 

Hülya Avşar, bir deftere, insanları kızdıracak muzır sözler yazdığını daha sonra da ne zaman söyleyeceğini hesaplayıp gündeme getirdiğini anlattı. Hülya Avşar, en asil duruşlu insanların bile kendisine cevap vermelerini ti’ye alarak “Bir anda herkesin gerçek kişiliği ortaya çıkıyor. O asil olanlar, elleri beline koyarak... (Kahkahalar atıyor) Bütün asaletleri gümlüyor o anda. ” diye konuştu. (Televizyon gazetesi)         

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!