Hülya Avşar’dan Kızı Zehra'ya Dudak Uçuklatan Doğum Günü Hediyesi

Güncelleme Tarihi:

Hülya Avşar’dan Kızı Zehraya Dudak Uçuklatan Doğum Günü Hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2016 16:22

Muhteşem Yüzyıl Kösem ile magazin gündeminde adından söz ettirmeye devam eden Hülya Avşar, Kızı Zehra’ya aldığı 18 yaş doğum günü hediyesi ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki; Hülya Avşar, kızı Zehra'ya ne hediye aldı? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Uzun bir aradan sonra Muhteşem Yüzyıl Kösem ile izleyicileri ile buluşan Hülya Avşar, 18 yaşına basıp reşit olmaya hazırlanan kızı Zehra Çilingiroğlu’na hazırladığı doğum günü sürprizi ile gündeme oturdu.

Kaya Çilingiroğlu'nun Hülya Avşar'la olan evliliğinden dünyaya gelen Zehra Çilingiroğlu'nun doğum günü hediyesi hazır. Hülya Avşar, 18 yaşına basıp reşit olmaya hazırlanan kızı Zehra’ya muhteşem bir Range Rover Evoque model cip aldı.

Kaya Çilingiroğlu ise kızının kusursuz bir şoför olması için onu ileri sürüş teknikleri kursuna yazdırdı. 18 yaşında son model arabasına kavuşacak olan Zehra, şimdiden özel ders alıyor.

Hülya Avşar’dan Kızı Zehraya Dudak Uçuklatan Doğum Günü Hediyesi

Haberin Devamı

Hülya Avşar Kimdir?

Hülya Avşar, Emral ve Celal Avşar’ın ilk çocuğu olarak Edremit - Balıkesir’de dünyaya geldi. Ailesi tarafından Kürtçe "malakan curri" diye çağırılırdı. Bu söz "sarışın" anlamına gelmektedir.

Anne tarafından Balıkesirli olan Avşar'ın baba tarafı Hasköy, Ardahanlıdır. Hülya Avşar, Avşar-Pirebat Kürt aşiretine mensuptur. Baba tarafı yıllar önce Kayseri Pınarbaşı'ndan göçen bir Türkmen aşireti mensubudur. Babası Celal Kürt ve annesi Emral ise Türk kökenli bir aileye mensuptur.

İlk evliliğini 1979'da Mehmet Tecirli ile yaptı ve iki yıl evli kaldı. Kaya Çilingiroğlu ile olan evliliğinden Zehra (1998) isminde bir kız çocuğu sahibidir. Çift, 2005 yılında boşandı.

Bulvar Gazetesi'nin düzenlediği Kâinat Güzellik Yarışması'nda birinci seçildi (1982), fakat evlendiği ortaya çıkınca tacı geri alındı. 1983 yılı Avşar'ın yaşamında dönüm noktasıydı. Fikret Hakan ve Salih Güney ile başrolü paylaştığı Haram filmi ile kariyerine başladı.

Kariyerine müzik eğitimi aldıktan sonra müzikaller, altı albüm ve bir single ile devam etti. 2000 yılında Kral TV tarafından düzenlenen yılın müzik ödüllerinde en iyi kadın şarkıcı ödülüne layık görüldü. Hülya Avşar, Günaydın'da köşe yazarlığı yaptıktan sonra, Show TV'de Hülya Avşar Show'u yaptı. Türkiye'de ilk defa Uğur Aksay tarafından uygulanan 16/9 mm sinematografik formattaki dijital rejili seti ile çekilen show programı olma özelliğini taşımaktadır.

Haberin Devamı

Avşar, TV şovuyla aynı anda sergilediği tek kişilik tiyatro oyunundan başka, reklam filmlerinde oynadı ve hâlâ Hülya adlı aylık derginin editörlüğünü yapmaktadır.

2001 yılında kendi adını taşıyan Hülya Avşar by H markasını kurmuştur. Spora ve tenise tutkunluğuyla bilinen Avşar'ın 2001 yılından bu yana kendi adını taşıyan Hülya Cup tenis turnuvası düzenleyerek buradan elde ettiği gelirle eğitime destek vererek çocuklara burs ve tenis imkanı kazandırmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!