Hülya Avşar'ın ağzını bıçak açmıyor!

Güncelleme Tarihi:

Hülya Avşarın ağzını bıçak açmıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 15:03

“Muhteşem Yüzyıl”ın devamı niteliğinde çekilen “Muhteşem Yüzyıl:Kösem” de beklenen ilginin bulunamaması sonrasında Avşar kızının ağzını bıçak açmıyor. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Dört sezon yayın yapan ve ilgiyle takip edilerek reyting rekorları kıran “Muhteşem Yüzyıl”ın devamı niteliğinde çekilen “Muhteşem Yüzyıl Kösem” beklenen reyting rakamlarına ulaşamayarak final yapma kararı almıştı. Bu hezimetin ardından sessizliğe bürünen Hülya Avşar’ın ağzını bıçak açmıyor. İşte detaylar…

Bilindiği gibi Avşar kızı gazetecilerle her fırsatta sohbet eder ve şakalaşırdı. Avşar kızı artık aracından inmiyor, hatta camını bile açmıyor.

Önceki gün İstinye'de bir alışveriş merkezinde arabasıyla görüntülenen Avşar kızı, aracıyla turlarken gazetecileri görünce aracından çıkmadı, gazetecileri aracının içinden selamlayarak hızlıca alışveriş merkezinden uzaklaştı.

Başrolleri Beren Saat, Hülya Avşar ve Ekin Koç’un üstlendiği “Muhteşem Yüzyıl Kösem” beklenen reyting rakamlarına bir türlü ulaşılamayarak 26. bölümde final yapacak.

Haberin Devamı

Hülya Avşarın ağzını bıçak açmıyor

HÜLYA AVŞAR KİMDİR?

Sinema ve dizi oyuncusu, şarkıcı ve sunucu olan Hülya Avşar 10 Ekim 1963 tarihinde Balıkesir’in Edremit ilçesinde hayata merhaba demiştir.
Anne tarafından Balıkesir’li olan Hülya Avşar, Baba tarafından Ardahan iline bağlı Hasköy’lüdür. Avşar-Pirebat kürt aşiretine bağlı olan Avşar kızı, çok önceleri de Kayseri Pınarbaşı’ndan göç eden bir Türkmen aşiretine mensuptur.

Gazetesinin düzenlediği Kainat Güzellik Yarışmasında birinci seçildi, ancak daha önce evlendiği tespit edilince tacı elinden alındı. !983 yılına gelindiğinde, Fikret Hakan ve Salih Güney ile başrolü paylaştığı “Haram” adlı film kariyerinde dönüm noktası oldu.

Sonrasında aldığı müzik eğitimi nedeniyle müzikallerde oynadı. Daha sonra altı adet albüm ve bir de single yaptı. 1995 yılı sonunda piyasaya çıkardığı “Yarası salkım” isimli albümü döneme damgasını vuran bir albüm oldu. “Bu gece uzun olacak” isimli parça albümün çıkış parçasıydı. Bu parçaya klip çeken Hülya Avşar, klipteki popo sallama sahnesi ve daha birçok farklı sahneleri ile fenomen haline geldi. Bu klip feministlerin çok tepkisini çekmişti, ancak ikinci klibi olan “yürü ya kulum” ile de fazlasıyla feminist ve erkek karşıtı bir çizgiye oturdu. Albümün üçüncü klip çekilen parçası ise “Sensiz kaldım” parçasına çekildi. Bu şarkı Hülya Avşar’ın seslendirdiği en iyi şarkı olarak anıldı ve o artık 90’ların en fazla konuşulan, adından en çok bahsedilen kişilerinden biri olmuştu.

Haberin Devamı

1998 yılında piyasaya çıkardığı “Hayat böyle” albümü müzik piyasalarında büyük başarı elde ederek, Avşar kızının müzik piyasasındaki yerini iyice sağlamlaştırmasını sağladı. 2000 yılına gelindiğinde Kral TV müzik ödüllerinde, yılın en iyi kadın şarkıcısı ödülünü kazandı.

Aldığı diğer ödüller

1989 yılında Fazilet adlı filmle SİYAD En İyi Kadın Oyuncu,

Uluslararası Tahran Film Festivalinde 1990 yapımı Benim Sinemalarım ile Jüri Özel Ödülü,

Moskova Uluslar arası Film Festivaline, 1993 yapımı Berlin in Berlin filmiyle En İyi Kadın Oyuncu,

Kültür bakanlığı tarafından Berlin in Berlin filmiyle Sinema Başarı Ödülü gibi birçok ödül sahibi bir sanatçımızdır.

Haberin Devamı

Halen show dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Hülya Avşar, içinde bulunduğu birçok TV projesi ile sevenlerinin karşısında olmaya devam etmektedir.

BAKMADAN GEÇME!