Hülya Avşar’dan estetik dedikodularına yanıt

Güncelleme Tarihi:

Hülya Avşar’dan estetik dedikodularına yanıt
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 10:27

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar, kızı Zehra’ yı YGS sınavına girdiği sırada beklerken habercilerin objektifine takıldı. Avşar, estetik yaptırdığı dedikodularına yanıt verdi. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Hülya Avşar, kızı Zehra'yı üniversiteye girişte ilk adım olan YGS sınavına gireceği okula bıraktıktan sonra eski eşi ve kızının babası Kaya Çilingiroğlu ile Bebek'te bir mekanda buluştu. Çilingiroğlu ve Avşar, birlikte kahvaltı yaptılar. Kahvaltı sonrası Hülya Avşar mekandan erken çıkarak sınavda olan kızı Zehra'nın yanına gitti.

Mekan çıkışı habercilerin sorularını yanıtlayan Avşar, kızı Zehra'nın sınav sonucundan umutlu olduğunu söyledi. Türkiye'deki sınav sistemi ile ilgili soruları ise yanıtsız bıraktı.

Hülya Avşar'a, geçtiğimiz günlerde yüzüne örümcek ağı ile estetik yaptırdığı yönünde çıkan dedikodular soruldu. Hülya Avşar bu soruya gülerek cevap verdi ve “Ne iğrenç şeyler öyle. İsmi bile iğrenç.” dedi.

Hülya Avşar’dan estetik dedikodularına yanıt

Haberin Devamı

Hülya Avşar kimdir?

Hülya Avşar, 10 Ekim 1963 yılında Balıkesir Edremit'te dünyaya geldi. Kürt asıllı olan Avşar, Cemal ve Emral Avşar çiftinin ilk çocuğudur. Bulvar Gazetesi tarafından düzenlenen Kainat Güzellik Yarışması'na katıldı ve birinci seçildi. Ancak, evlendiği ortaya çıkınca tacı geri alındı. 1983 yılında Fikret Hakan ve Salih Güney ile başrolü paylaştığı Haram filmi ile kariyerine adım attı. Ardından bir filmde rol aldı. Müzik eğitimi aldıktan sonra müzikaller, altı albüm ve bir single ile kariyerine devam etti. İlk evliliğini Mehmet Tecirli ile 1979 yılında yaptı ve iki yıl evli kaldı. Ardından Kaya Çilingiroğlu ile evlendi ve 2005 yılında boşandı. Bu evlilikten Zehra isimli bir kızları oldu. Boşandıktan sonra bir süre işadamı sevgilisi Sadettin Saran ile birlikte oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!