Hulki İlgün: Mutlu son

Güncelleme Tarihi:

Hulki İlgün: Mutlu son
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 1999 00:00

Hulki İLGÜN
Haberin Devamı

SEZONA çeşitli talihsizliklerle başlayıp, tüm şampiyonluklara erken veda eden Fenerbahçe, yılın son maçında Erzurumspor'u yenerek, taraftarlarının gönlünü aldı.

Eee ne demişler, ‘‘Bu felek, kimine karpuz yedirir, kimine kelek.’’ Ne diyeceksiniz, Fener'in kaderi bu... Oysa kadroya bakıyorum, tek tek hepsi birer cevher. Fakat acemi ve kalitesiz kuyumcuların elinde paramparça olmuş, bir ikisi hariç hiçbirinin değeri kalmamış.

Oysa bunlar için trilyonlar harcanmış, kasalar boşalmış hatta yetmemiş, ceplerden takviye almış. Sonuç sıfıra sıfır, elde var sıfır.

Erzurum maçını çok merak ediyordum. ‘‘Acaba Fenerli oyuncular, hangi duygular içinde sahaya çıkacaklar, hangi tertip ve de taktikle oynayacaklar’’ diyordum.

İNADIM İNAT

Ayrıca Dadaşlar da dişli takımdı haaa... Onlar da puan kovalıyor, hatta böylesine darmadağınık Fener'den hiç değilse beraberliği kurtarmaya çalışıyorlardı. İlk yarıda bu fırsatı da elde ettiler, iki üç kere Rüştü ile karşı karşıya kaldılar. Allah'tan Boliç'in penaltı golü imdada yetişti de devreye renk kattı, yoksa oyun yine mahalle oyunuydu.

Daha da önemlisi taraftarlar maça doğal olarak ilgi göstermediler. 3-4 bin gerçek ve vefakar Fenerli ve de konuk Dadaşlar ilk yarıda çok dostça bir antrenman maçı izlediler. Öyle bir ilk yarı ki, Zeman efendinin, ‘‘İnadım inat, şeyim altı kanat’’ taktiği yüzünden Fener yine 4-3-3 dizilmiş, defans adına Erzurum'u neredeyse maça ortak etmişti.

Beyefendiler, sonuç öyle böyle... Hangi skorla biterse bitsin, Fenerbahçe bu dönem kader kurbanı olmuştur. Ben, herşeyin ötesinde konuk Dadaşlar'ı da gösterdikleri centilmence oyun nedeniyle ayrıca moralsiz oldukları halde maçı kazanan Fenerbahçeliler'i de kutluyor, bundan sonraki yarışmalarda, başta iki takım olmak üzere ligin tüm takımlarına başarılar diliyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!