Hulki İlgün: Güzel maçtı

Güncelleme Tarihi:

Hulki İlgün: Güzel maçtı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 1999 00:00

Hulki İLGÜN
Haberin Devamı

İşte benim, böyle maça canım kurban... Seyircisi, heyecanı, mertçe mücadelesi ve sezon başına göre güzel maçtı..

Aslında Kanarya da, Kartal da ideal kadrolarını bulamamıştı. Ancak tüm oyuncuların konsantrasyonları yerindeydi. Karşılıklı tatlı sertlikler bile oyunun akışına renk kattı. Özellikle ilk yarıda Fener'in direklerden dönen 2 yüzde yüz gollük pozisyonu görülmeye değerdi. Hele Boliç'in şahane kafa şutunun kale çizgisinden dönüşü, Kanaryalar adına büyük şanssızlıktı. Ayrıca Rüştü'nün de, Nihat'la karşı karşıya kaldığı pozisyonda kurtardığı top, Kartal adına önemli kayıptı.

İkinci yarı, Fenerbahçe'nin büyük baskısıyla başladı. Özellikle Moshoeu ile gelişen akınlar her an maçın akışını değiştirecek gibiydi. Hele bir an, sanki ilk yarıdaki Fener gitmiş, Brezilya takımı devreye girmiş gibiydi. Fener adına her an yaratılan gol pozisyonları maçın akışını değiştirecek gibiydi. Kanaryalar'ın serinkanlı ve akıl dolu baskısı, Fener'in iki tatlı çikolatası Johnson ve Moshoeu'suna bir de muhteşem Sergen eşlik edince, gelin de beğenmeyin bu Fener'i bakalım...

Ancak Beşiktaş'ın genç Kartallar'ını da yabana atmamak lazım.

Kısaca ben bu maçı, sonucu ne olursa olsun sevdim. İki takımı da candan kutluyor ve bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!