Hükümette düğün telaşı

Güncelleme Tarihi:

Hükümette düğün telaşı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2004 00:21

Hükümet yeni bir düğüne hazırlanıyor. Devlet Bakanı Ali Babacan’ın baldızı Didem Yurter’le, Ramsey’in veliahtı Ömer Gür, 8 Ocak’ta dünya evine girecek.

Düğün Cemal Reşit Rey’de

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yakın dostu Ramsey Giyim’in sahibi Remzi Gür’ün oğlu Ömer Gür ile Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Ali Babacan’ın baldızı Didem Yurter, 8 Ocak 2005’te İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda evlenecek. Damadın nikáh şahidinin Başbakan Erdoğan olacağı öğrenildi. Erdoğan’ın çocuklarına yurt dışı eğitim bursu vererek gündeme gelen Remzi Gür’ün oğlu Ömer Gür, İngiltere’de moda eğitimi görüyor ve Londra’da yaşıyor.

Kız istemeye Erdoğan gitmişti

Çiftin bir araya gelmesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ön ayak olmuş ve Didem’i Ömer’e babasından bizzat istemişti. 22 Temmuz’da Ankara Metropoliten Hotel’de yapılan nişan töreninde çiftin nişan yüzüklerini de Erdoğan takmıştı. Kız tarafına söz bohçası olarak, sandık içinde iç çamaşırı, pijama takımı gibi hediyeler ve gümüş kupa içinde çikolata verilmişti. Çift, evlendikten sonra Londra’ya yerleşecek.

AKP DIŞARIYA KIZ VERMİYOR

AKP’deki evliliklerin aile içinden olması dikkat çekerken, son bir yıl içinde yapılan evlilikler şöyle:

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, seçimlerde AKP’den aday olan ve Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş.’de mühendis olan Orhan Uzuner’in kızı Reyyan Uzuner ile evlendi.

Başbakan Erdoğan’ın kızı Esra ile Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Sadık Albayrak’ın oğlu Berat Albayrak, İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi’nde evlendi.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’in oğlu avukat Cem Şahin ile dayısının kızı sağlık teknikeri Esra Denli, Sultanahmet’teki Binbirdirek Sarnıcı’nda kıyılan nikahla evlendi.

8 Ocak’ta evlenecek olan Ömer Gür ile Didem Yurter, Ali Babacan’ın oğlunun sünnet töreninde biraraya gelmişti. Başbakan Erdoğan, Ramsey Giyim’in sahibi yakın arkadaşı Remzi Gür’ün oğlu olan Ömer Gür için Didem Yurter’i bizzat istemişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!