Hugo Broos'un inadı

Güncelleme Tarihi:

Hugo Broosun inadı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2009 00:53

Daha önce sol açık ve forvet mevkilerine birer oyuncu isteyen Belçikalı çalıştırıcının, yönetime verdiği son raporda bir de sağ bek talep ettiği ortaya çıktı. Broos yöneticilere transferlerin bir an önce bitirilmesi gerektiğini de söyledi.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Hugo Broos, yeni sezonda üç kulvarda da başarıyla yarışabilmeleri için takıma takviye yapılması gerektiği yönündeki görüşünde ısrarlı.

Daha önce sol açık ve forvet mevkilerine transfer isteyen Belçikalı çalıştırıcının, yönetime verdiği son raporda sağ bek mevkisi için de oyuncu talep etttiği öğrenildi. Sportif direktör Ünal Karaman’la sık sık toplantılar yaparak transfer çalışmaları hakkında bilgi alan Broos’un, özellikle Hırvat sol açık Drago Gabric’de ısrar ettiği belirtildi. Futbolcuyla her konuda anlaşmaya varan bordo mavili yöneticiler ise, “İstesek transferi şimdi bitiririz. Ancak kulübün çıkarları için biraz beklemeliyiz” diyor. Bu arada Hugo Broos’un yöneticilere, transferlerin bir an önce bitirilmesi gerek-tiğini söylediği de öğrenildi.

Turgut için olumlu rapor

Hajduk Split’te forma giyen Gabric dışında Samsunsporlu Turgut Doğan Şahin’le de ilgilenen bordo mavili yöneticiler bu transferi bitirme aşamasına geldi. İzleme komitesinin, “Alınırsa gelecekte çok önemli katkılar yapar” diye rapor verdiği Turgut’un da Trabzonspor’da oynamayı çok istediği ve aradaki maddi pürüzlerin en kısa zamanda giderileceği kaydedildi. Forvet mevkisi için ise genç bir isimle anlaşmayı düşünen Trabzonspor Yönetimi’nin, Genç milli takımlar düzeyinde araştırma yaptığı vurgulandı. Bu arada, transfer gündemine giren Bozüyüksporlu genç futbolcu Onur’dan, sergilediği olumsuz tutum nedeniyle vazgeçildiği belirtildi.

Haberin Devamı

Öte yandan, Trabzonspor’un Hollanda kampında kendilerini gösterme fırsatı bulan genç futbolcular Mustafa Yumlu, Göksu ve Eren Görür’e pilot takım yolu gözüktü. Bu üç futbolcunun Karadenizspor’a kiralanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!