Hugh Jackman'ın eşini annesi zannettiler!

Güncelleme Tarihi:

Hugh Jackmanın eşini annesi zannettiler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2016 10:15

Son yıllarda sinema salonlarına Wolverine karakteriyle damga vuran başarılı aktör Hugh Jackman, geçtiğimiz gün 20 yıllık eşiyle evlilik yıl dönümlerini kutlamak için bir tatil kaçamağı yaptı. Ünlü çiftin pozları sosyal medyada büyük şaşkınlık yaratırken, gelen yorumlar ikiliyi üzecek türden...

Haberin Devamı

Deborra-Lee Furness, 1995 yılında Avustralya'da bir televizyon şovunda tanıştığı o zamanların genç aktörü Hugh Jackman ile evlendiğinde henüz Jackman dünyaca ünlü bir şöhret olmadığından, aralarındaki yaş farkı büyük yankı uyandırmamıştı. 1955 doğumlu Furness, 1968 doğumlu Jackman'dan 13 yaş büyüktü. Furness ile Jackman'ın birliktelikleri boyunca pek fazla magazin basınının karşısına çıkmamaları uzun yıllar boyunca ikilinin hakkında pek fazla yorum yapılmasına da engel oldu. Hatta uzun yıllar boyunca Jackman'ın evli olduğu bile sonradan öğrenilen bir bilgi olarak kaldı.

Hugh Jackmanın eşini annesi zannettiler

Yaşının getirdiği fiziksel değişiklikler Furness'i 90'lı yıllardaki bakımlı görünümünden giderek uzaklaştırırken, Jackman adeta yıllanmış şarap gibi giderek daha çekici bir erkeğe dönüştü. Bu da ikilinin dışarıdan bakıldığında evli bir çift oldukları konusundaki inandırıcılığı giderek kaybetmelerine sebep oldu. Son olarak geçtiğimiz günlerde 20. evlilik yıl dönümlerini kutlamak için Karayipler'deki St. Barts aralarına gittiler. Gözlerden uzak bir tatil geçirmek isteyen çifti magazin basını da takip ediyordu ve çekilen bir fotoğraf sosyal medyaya servis edilince, Jackman'ın Furness ile evli olduğunu bilmeyenler "Jackman annesiyle tatile çıkmış" gibi yorumlar yaptı. Bir anda ikilinin arasındaki yaş ve görünüş farklılıkları tartışma konusu haline geldi.

Haberin Devamı

Hugh Jackmanın eşini annesi zannettiler

Sosyal medayadaki çalkantı bir yana dursun Jackman ve Furness sanatçıların hayatında ender görülen bir aşk hikayesi yaşıyorlar. Birbirlerine son derece sadık olan çiftin arasında bitmeyen bir aşk ve örnek gösterilecek bir dayanışma var. Birlikte 20. yılı dolduran çift için ne yaş farkı ne de değişen görünüşleri aşklarından bir gram bile azaltmamış görünüyor.

Hugh Jackmanın eşini annesi zannettiler

Hugh Jackmanın eşini annesi zannettiler

Hugh Jackmanın eşini annesi zannettiler

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!