Hugh Jackman oğlunun hayatını kurtardı

Güncelleme Tarihi:

Hugh Jackman oğlunun hayatını kurtardı
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 11:30

Hollywood yıldızı Hugh Jackman, Avustralya'nın Sydney kentindeki Bondi sahilinde 15 yaşındaki oğlu Oscar ile birlikte deniz keyfi yapıyordu. Bir anca suların yükselmeye başlaması deniz keyfini korku dolu anlara bıraktı. Yakışıklı aktör, oğlunu boğulmaktan son anda kurtardı. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü oyuncu Hugh Jackman'ın deniz keyfi, az daha kabusa dönüyordu. Hollywood yıldızı Hugh Jackman, 15 yaşındaki oğlu Oscar ile birlikte Avustralya'nın Sydney kentinin simgesi olan Bondi sahiline yüzmeye gitti.

Okyanusun kıyısındaki plajda, dalgalar bir anda yükselmeye başladı. Hugh Jackman, oğlunun dalgalar tarafından denizin içine doğru çekildiğini görünce harekete geçti. Jackman, oğlunu tutarak dalgalardan kurtardı. Bu arada, ünlü oyuncunun denizde zor anlar yaşayan bir kişiye daha yardım ettiği öğrenildi.

Sosyal medyada müdahale esnasında çok sakin olduğu belirtilen Hugh Jackman'ın denizden çıktıktan sonra hala olayın etkisinde olduğu belirtildi.

Hugh Jackman oğlunun hayatını kurtardı

Haberin Devamı

Hugh Jackman kimdir?

Hugh Michael Jackman, 1968 doğumlu Avustralyalı film yapımcısı, oyuncudur. Jackman, x-men filminde oynadığı Wolverine rolüyle tanınıyor. Rol aldığı diğer önemli yapım ise 2004 tarihli "Van Helsing".

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!