HSYK Başkan Vekili Yandırmaz, Vali Çakacak’ı Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

HSYK Başkan Vekili Yandırmaz, Vali Çakacak’ı Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 16:52

MERSİN’DE GERÇEKLEŞTİRİLEN ‘TIP HUKUKU’ SEMPOZYUMUNA KATILMAK ÜZERE KENTE GELEN HSYK BAŞKAN VEKİLİ METİN YANDIRMAZ, DAİRE BAŞKANLARI VE HSYK ÜYELERİ İLE BİRLİKTE MERSİN VALİSİ ÖZDEMİR ÇAKACAK’I ZİYARET ETTİ.

Mersin’de gerçekleştirilen ‘Tıp Hukuku’ sempozyumuna katılmak üzere kente gelen Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Başkan Vekili Metin Yandırmaz, Mersin Valisi Özdemir Çakacak’ı ziyaret etti.
Mersin’de bugün başlayan ve iki gün sürecek olan ‘Tıp Hukuku’ konulu sempozyuma katılan HSYK Başkan Vekili Metin Yandırmaz, 1. Daire Başkanı Halil Koç, 2. Daire Başkanı Mehmet Yılmaz, HSYK üyeleri Ömer Kerkez, Ömür Topaç, İsa Çelik, Adana Adalet Komisyonu Başkanı Ramazan Yılmaz ve Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan ile birlikte Vali Çakacak’a nezaket ziyaretinde bulundu. Sahil Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Mersin’de bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Yandırmaz, Mersin’in birçok alanda gelişen ve ilerleyen, ülkenin gözde illerinden biri olduğunu söyledi.
Vali Çakacak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yargının ve yargı mensuplarının, hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yapı taşlarından biri olduğunu ifade ederek, nezaketlerinden ötürü Başkan Vekili ve HSYK üyelerine teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!