HRÜ'de "Girişimcilik ve Başarı" paneli

Güncelleme Tarihi:

HRÜde Girişimcilik ve Başarı paneli
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 10:41

ŞANLIURFA (AA) - Otomobil tasarımcısı Erbakan Malkoç, Harran Üniversitesi (HRÜ) Genç Girişimcilik Kulübü tarafından düzenlenen "Girişimcilik ve Başarı" panelinde öğrencilerle buluştu.
Malkoç, HRÜ Osmanbey Kampüsünde gerçekleştirilen programda, katılımcılara yaşadığı zorluklara rağmen nasıl zirveye çıktığını anlattı.
Öğrencilere hayallerinin peşinden gitmelerini tavsiye eden Erbakan Malkoç, şöyle konuştu:
"İş yaşamınızda önünüze hiç tahmin edemeyeceğiniz engeller, engellemeler çıkar. İmkansızlıklar elinizi kolunuzu bağlar ve hiçbir girişimde bulunamayacağınızı düşünürsünüz. İşte bu noktada hayaller ve çok çalışmak devreye girer. Ben çok fazla hayal kuran bir insanım ve bunları geçirme noktasında çok sıkı çalışırım. Üniversite okuyamadıma ama dünyanın birçok ülkesine iç ve dış tasarımını yaptığım araçlarımı ihraç edebilecek ve ihraç kaydıyla getirdiğim araçları aldığım fiyatın çok üstüne satabilecek duruma geldim. Türkiye'den ve dünyanın her ülkesinden çok önemli ödüller ile takdir edildim. 2014'te ABD'de Dünya'da Otomobil Tasarımında Teknolojiyi En İyi Kullanan Firma ödülünün sahibi olduk. Düşünebiliyor musunuz, 10 yaşında tamirhanede çırak olarak başlayan iş hayatımı, bugün Amerika'nın en önemli ödüllerinden birini alarak taçlandırdım."
Malkoç, gençlerin şimdi çok daha şanslı olduğunu vurguladı.
Kalkınmanın çok çalışmaktan geçtiğini vurgulayan Malkoç, "Siz, üniversite okuyorsunuz ve önünüz çok açık. Ülkemizi ancak siz kalkındırabilirsiniz. Eliniz, kalbiniz ve beyniniz ile çalışırsanız gerçek başarıyı yakalarsınız" dedi.Konuşmanın ardından Malkoç'a plaket takdim edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!