'Hoşgeldin Bebek' paketi (2) yeniden

Güncelleme Tarihi:

Hoşgeldin Bebek paketi (2) yeniden
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2017 11:43

'Hoşgeldin Bebek' paketi (2) yeniden

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- SİNCAN Belediyesi, ilçede bebek sahibi olan ailelere bazı ihtiyaçlarının karşılandığı 'Hoş geldin Bebek' projesi kapsamında bir set hediye ederken mutluklarına ortak olup, bütçelerine de katkı sağlıyor. Doğum yapan annelere, içerisinde yeni doğan bebeğin ihtiyaç duyacağı giyim, bakım ve temizlik maddelerinin yer aldığı bebek çantası hediye ediliyor.
Sincan Belediyesinin Hoş Geldin Bebek Paketi'nin içinde çıtçıtlı atlet, 2'li bebek takımı, taşıma çantası, biberon, bebek şampuanı, ıslak mendil, alt açma takımı, dijital ateş ölçer, bebek battaniyesi, bebek bakım ve taşıma çantası (2'li), 5'li zıbın takımı, patik, bebek yemek önlüğünü içeriyor.
Sincanlı ailelerin sevincinde de üzüntüsünde de yanlarında olduklarını belirten Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Bu mutlu günlerinde anne ve babaların mutluluğuna ortak olmak ve ufak da olsa bir katkıda bulunmak istedik. Sincan'da dünyaya gelen bebeklerimizin, ilk günlerinde ihtiyaçlarını karşılayacak seti annelerimize hediye ediyoruz. Hayatın her alanında, yaşamın her evresinde vatandaşlarımızın yanında oluyoruz" dedi. Başkan Tuna, ailelere çocuklarının eğitimi konusunda titiz davranmaları tavsiyesinde bulundu. 
Doğum sonrasında 0-3 aylık bebekler için başvuru yapabilen aileler, ikametgâh, çocuğun kimliği ve doğum belgesiyle birlikte Sincan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne başvurarak doğum paketini alabiliyor.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!