Hoş geldin Elif bebek

Güncelleme Tarihi:

Hoş geldin Elif bebek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2018 14:09

Hoş geldin Elif bebek

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR,(DHA)

ESKİŞEHİR Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, ’Hoş Geldin Bebek’ ziyaretleri kapsamında dünyaya gözlerini açan bebeklerin ve ailelerinin mutluluğuna ortak olmaya devam ediyor.

Başkan Ataç, bebek ziyaretleri kapsamında son olarak Doğan Haber Ajansı muhabiri Kemal Atlan ve eşi Meral Atlan’ın ailesinin sevincini paylaştı. Tepebaşı Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Şerife Çeliker’in de katıldığı ziyarette başkan Ataç, Şurabatır ve Atlan aileleri ile uzun süre sohbet etti. Meral ve Kemal Atlan çiftinin ilk çocukları olan Elif bebeği seven Başkan Ataç, Şurabatır ve Atlan ailesinin sevincine ortak oldu. ’Hoş Geldin Bebek’ ziyaretlerinin son derece önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Ataç, “Bir ailenin en büyük mutluluğu şüphesiz o aileye yeni katılan bireylerdir. O nedenle ailelerimizin mutluluğunu paylaşmak, geleceğimiz olan bebeklerimize huzurlu bir hayat dilemek için ziyaretlerimiz devam ediyor. Tüm bebeklerimize daha güzel bir gelecek ve şehir bırakmak için çalışıyoruz. Tepebaşı’nda dünyaya merhaba diyen her bebek bizim gelecek adına daha da umutlu olmamızı sağlıyor. Çiçeği burnunda anne ve babaları da ayrıca tebrik ediyorum” dedi.

Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi Coğrafi Bilgi Sistemleri bölümünde çalışan aynı zamanda 1999 depreminde Eskişehir’de yıkılan tek bina olan Tarhan Apartmanı enkazından 20 saat sonra kurtarılan Meral Atlan, deprem sonrası yazmış olduğu ‘İlk Önce Yıldızları Gördüm’ adlı kitabını imzalayarak Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a hediye etti.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!